18-21. maj fejrer vi 50 års jubilæum som Danmarks ældste kano- og kajakbutik!

Se vores spændende JUBILÆUMS program her: 

 

 

Book online her

Velkommen til kanoudlejningen i Frederiksdal

Udlejningen er åben alle dage fra 10 - 19. Husk at booke jeres kanoer her og skulle der være tvivl om noget, er I mere end velkomne til at kontakte os på telefonen.

Vores kanoudlejning ligger smukt placeret ved Mølleåen og herfra kommer du let til Furesøen, Lyngby Sø og Bagsværd Sø. På de følgende sider kan du se priser og oversigtskort, som kan give dig inspiration til din kanotur. Du kan tage på kanotur hele vejen til Øresund gennem Dyrehaven og vi tilbyder afhentning af kanoerne hvor du ønsker det. Vil du på kanotur i flere dage, er overnatning muligt bla. på Rådvad Vandrehjem, Nærum Camping eller Strandmøllen Camping.

Vi udlejer kanoer, robåde, fiskejoller, havkajakker og SUPs. Alt udstyr medfølger - redningsveste, padler, kanovogne, mm. Udlejning af kanoer og kajakker er mulig fra maj til september og i vores kanoudlejning kan du også købe sodavand, is, chips og slik til turen.

Familien har drevet kanoudlejningen siden 1896 og vi glæder igen i år til at give dig en fantastisk oplevelse på vandet!

Book online her

Book online her

Book online her