Handsker & luffer til kajak

Vil du undgå våde og kolde hænder? Så er en handske, luffe eller muffe en god løsning! På denne side finder du vores sortiment af handsker og luffer til kano- og kajakroning. Her finder du rohandsker med mange forskellige egenskaber, bl.a. vandtætte handsker, muffer til kapkajak, åndbare muffer, håndledsvarmere og meget mere!

Ønsker du ekstra fokus på varme, er en muffe det varmeste alternativ, og de er specielt behagelige på de længere ture. En rohandske er derimod produceret med fokus på godt greb om pagajen, og den er derfor ekstra slidstærk. For større frihed og bevægelse ved rul, leg og andet, kan du med fordel bruge kajakhandsker, der som oftest er udført i neopren, så den holder dine hænder tørre og varme.

Handsker og luffer i god kvalitet

I vandet er der mange forskellige ting, der kan bidrage til slid. Salt, havvand, generelt brugsslid og et hårdt terræn kan alle bidrage til slid. Det er derfor en god idé at investere i udstyr af god kvalitet, så du er sikret en lang levetid på produktet samt lækre materialer og derved en bedre pasform. Derfor finder du hos os produkter fra en række populære kvalitetsmærker såsom YAK, KajakSport, Nookie, NRS m.fl. 

Når der sejles kano og kajak, er hænderne altid i brug. En handske, luffe eller muffe er derfor en god løsning til at passe på dine hænder, hvad end det er mod slid på længere ture, eller et ønske om at holde hænderne tørre og varme. En rohandske lukker som oftest tæt omkring håndleddet sammen med lukningen på en rojakke, og derved forhindres det, at vand løber fra pagajen og ind i ærmet, så du kan holde dig tør på hele kroppen. 

Alt i kajakker og udstyr

Er du på udkig efter en ny kajak, mangler du nye handsker, sko eller andet kajakudstyr? Så kan du med garanti finde det her! Hos Kanokajakcenter har vi et stort udvalg af udstyr til kanoer og kajakker, så du har de bedste forudsætninger for at starte på sporten eller opgradere dit nuværende udstyr.

I vores sortiment finder du bl.a. et stort udvalg af fantastiske kajakker. Hos Kanokajakcenter har vi solgt kajakker siden 1967, og du kan være sikker på, at vores sortiment ikke mangler noget.

Kontakt os for gode råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken handske, luffe eller muffe, du skal vælge? Har du spørgsmål til et produkt i vores sortiment? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af gode råd, og vi er vejledende i hele vores sortiment, så du er sikker på at få købt det helt rigtige produkt til dine behov og præferencer. Du kan kontakte os via vores kontaktformular samt finde vores kontaktinformationer her.

Når du handler hos os, er du altid sikret en god handel. Foruden kvalitetsrigt udstyr og kundeservice, tilbyder vi fri fragt, når du køber for over 500,- DKK! Dette gælder dog ikke kanoer og kajakker.