Sko og støvler til kajak

Når du har passion inden for vand og vandsport, er kajaksko, neoprensko eller – støvler helt uundværlige. Lige meget om du skal på tur i kano, tur- eller havkajak, er sko nødvendige, især hvis du gerne vil på vandet om vinteren. Når du køber neoprenstøvler og -sko, skal du regne med at gå et par størrelser op, hvis de skal bruges uden på din tørdragt, eller hvis du bruger varme sokker.

Om sommeren kan du med fordel bruge neoprenslippers, der stadig giver godt greb og beskytter fødderne. Jo koldere det bliver, jo længere samt tykkere skal dine neoprenstøvler eller -sko være. Du kan finde alle former for sko, støvler og slippers i vores udvalg nedenfor.

Fleksibelt fodtøj, der holder dine fødder varme

Med det rette udstyr, kan du sagtens trodse det kedelige – og til tider kolde - danske vejr. Med et par gode og fleksible neoprenstøvler har du rig mulighed for at nyde din foretrukne vandsport, selv om vinteren. Vores sortiment af sko og støvler til kajak byder på fleksible produkter, der er nemme at have med og tage på, samt giver god beskyttelse og varme året rundt.

I vores udvalg finder du diverse populære kvalitetsmærker, så du altid er sikker på at modtage et fornuftigt produkt, der holder hvad det lover. I vores liste med brands finder du mærker såsom NRS, Barracuda og mange flere!

Find alt i kajakker og udstyr her

Hos Kanokajakcenter har vi forhandlet kajakker siden 1967, og vi har derfor stor viden og erfaring inden for sporten, som vi gerne vil dele med andre. Derfor finder du hos os et flot udvalg af kajakker i fantastisk kvalitet. Foruden sko og støvler finder du også andet essentielt kajakudstyr, som f.eks. drybags, pagajer, sprayskirts og meget mere!

Udover at passe på fødderne, er hænderne også vigtige at holde varme og beskytte mod slid eller andet. Derfor tilbyder vi et flot sortiment af handsker & luffer til kajak, hvor du har rig mulighed for at finde lige præcis det, du har brug for. I udvalget finder du også muffer i forskelligt materiale, håndledsvarmere m.m.

Ønsker du hjælp og rådgivning?

Det kan være en udfordring at navigere i de forskellige brands og udstyr, hvis man er ny i sporten, eller hvis man ikke holder sig opdateret om nye produkter. Derfor er vi rådgivende i hele vores sortiment, så du er sikker på at gøre det helt rigtige køb. Ønsker du hjælp og rådgivning er du derfor altid velkommen til at kontakte os!

Vi hjælper også gerne, hvis du har spørgsmål til en ordre, eller hvis du har en forespørgsel på et produkt, hvis du imod forventning ikke skulle finde det, du ledte efter. Du kan kontakte os via vores kontaktformular samt finde alle vores kontaktinformationer ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!