DEMO Boreal Design Baffin P1 havkajak

Boreal Design Baffin P1 er en havkajak i rød med gode manøvreegenskaber kombineret med høj komfort. Baffin P1 passer bedst til roere i vægtklassen 50-75kg og kan fint bruges til kortere dagsture samt længere roture med oppakning. Boreal Baffin P1 er en af de få plastkajakker med knækspant og er kajakken er meget let at manøvrere.

Læs mere herunder i Beskrivelse

Tilbudspris 8.400,00  DKK Regulær pris 12.000,00  DKK
På lager

Boreal Design Baffin P1 er en havkajak i rød med gode manøvreegenskaber kombineret med høj komfort. Baffin P1 passer bedst til roere i vægtklassen 50-75kg og kan fint bruges til kortere dagsture samt længere roture med oppakning. Boreal Baffin P1 er en af de få plastkajakker med knækspant og er kajakken er meget let at manøvrere. Cockpittet på Baffin P1 er meget lavt bagest, hvilket gør kajakken ganske let at lave grønlænderrul i. Boreal Design Baffin P1 fås udelukkende med sværd.

Kajaktype: Havkajak med knækspant

Længde: 506 cm

Bredde: 54,6 cm

Vægt: 28 kg

Materiale: PE plast, 1 lag

Indvendig cockpit bredde/længde: 41x79 cm

Cockpit højde for/agter: 29,5 / 21 cm

Lasteevne: 110 kg

Volumen: 345 L

Boreals Baffin-serie er kendt og værdsat som kajakker med utrolig flot finish og en god balance mellem manøvreegenskaber, stabilitet og hastighed. Baffin P1 er forsynet med Boreal Designs naturgummiluger, som er meget lette at benytte selv med kolde fingre. Havkajakken har desuden Boreals eget sværdsystem, som ligeledes er meget let at håndtere.

Havkajakker er udstyret med enten ror eller sværd (eller begge dele). Generelt skal havkajakker med lavt spring på langs af skroget (dvs ikke udpræget "bananform") have et ror monteret, så kajakroeren har mulighed for at styre kajakken i bølger og vind. Havkajakker med moderat til højt spring er lettere at manøvrere med pagajen eller ved at flytte kropsvægten i cockpittet. Disse mere "bananformede" kajakker behøver derfor ikke ror til hjælp - i stedet er de udstyret med et sværd som kan sænkes og hæves efter behov. Sværdet giver retningsstabilitet og bruges især ved roning i sidevind eller i medsø. Bemærk at mange fejlagtigt benævner sværdet "finne" eller "justerbar finne" - en finne er dog altid en fast del af skroget og kan ikke hæves/sænkes. Det engelske udtryk "skeg" bruges også af mange.

Specifikationer
FarveRød
MærkeBoreal