Boreal Storm 17 Ultralight - DEMO

Specialpris 9.750,00 dkk
Pris: 19.500,00 dkk

På lager

Den nye Storm 17 er en kajak, der kan rigtig mange ting rigtig godt. For de mellemstore padlere, der leder efter en let, holdbar og behagelig båd, der er alsidig, markerer Storm 17 alle kasser. Uanset om du skal ud på en lang tur eller et kort spring over bugten, er denne kajak stabil, let at pakke og meget søværdig. Bygget med vores termokomposit ABS/akryl konstruktion.

Storm 17 er et lidt længere, mere omfangsrigt håndværk, ideelt til padlere over 90 kg. Absolut perfektion i en let konstruktion.

 

Boreal Storm 17 Ultralight er en havkajak med gode manøvreegenskaber kombineret med høj komfort. Storm 17 Ultralight passer bedst til roere i vægtklassen 95+kg og kan fint bruges til kortere dagsture samt længere roture med oppakning. 

Kajaktype: Havkajak med knækspant

Længde: 518 cm

Bredde: 61 cm

Vægt: 23,5 kg

Materiale: Thermoplast

Indvendig cockpit bredde/længde: 43x84 cm

Cockpit højde for/agter: 34 / 23 cm

Lasteevne: 158 kg

Volumen: 390 L

Boreals Baffin-serie er kendt og værdsat som kajakker med utrolig flot finish og en god balance mellem manøvreegenskaber, stabilitet og hastighed. Baffin T2 er forsynet med Boreal Designs naturgummiluger, som er meget lette at benytte selv med kolde fingre. Havkajakken har desuden Boreals eget sværdsystem, som ligeledes er meget let at håndtere.

Havkajakker er udstyret med enten ror eller sværd (eller begge dele). Generelt skal havkajakker med lavt spring på langs af skroget (dvs ikke udpræget "bananform") have et ror monteret, så kajakroeren har mulighed for at styre kajakken i bølger og vind. Havkajakker med moderat til højt spring er lettere at manøvrere med pagajen eller ved at flytte kropsvægten i cockpittet. Disse mere "bananformede" kajakker behøver derfor ikke ror til hjælp - i stedet er de udstyret med et sværd som kan sænkes og hæves efter behov. Sværdet giver retningsstabilitet og bruges især ved roning i sidevind eller i medsø. Bemærk at mange fejlagtigt benævner sværdet "finne" eller "justerbar finne" - en finne er dog altid en fast del af skroget og kan ikke hæves/sænkes. Det engelske udtryk "skeg" bruges også af mange.

MærkeBoreal
FarveRød