Longboat

Er du på udkig efter en ny pagaj, eller ønsker du at opgradere dit udstyr? Så er du landet det helt rigtige sted! På denne side finder du et bredt udvalg af lækkert kvalitetsudstyr fra mærket Longboat. I udvalget finder du et flot sortiment af Longboat pagajer, bl.a. Stratos, Zenith, Navigator samt wingpagajer. Du finder også klassiske grønlandsårer i smukt udført træ, der let holder i mange år ved rigtig behandling.

Foruden pagajer finder du et stort sortiment af tilbehør som f.eks. pagajholdere, øsekar, cockpit covers, pumper, pagajsikringer, sprayskirts, pagajflydere og meget mere! Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor og find lige præcis det udstyr, du står og mangler.

Kvalitetsudstyr og pagajer til super pris

Køber du et produkt fra Longboat, er du sikker på at få et produkt af høj kvalitet og til en super pris. Hvad end du køber tilbehør eller ny pagaj, er du sikker på at modtage et lækkert produkt, hvor kvalitet og materialer er i topklasse. De er især kendt for deres førsteklassespagajer, som fås i mange forskellige udformninger og til forskellige formål.

Hos Longboat er der fokus på hårdføre og afbalancerede materialer, der giver de bedste produkter. De har et alsidigt sortiment, hvor specialisering stilles skarpt, så de på den måde formår at producere verdensklasses produkter til deres kunder.

Stort udvalg af populære brands

Hos Kanokajakcenter finder du et stort udvalg af populære brands inden for sporten. Vi fører et stort sortiment af udstyr fra kvalitetsmærker, så du har rig mulighed for at finde lige præcis det, du står og mangler til din foretrukne sport eller produktmærke. Foruden Longboat finder du brands som f.eks. Nordic Kayaks, der er kendt for deres surfski.

I vores udvalg finder du også mærker såsom KajakSport, der producerer forskellige former for tilbehør, bl.a. håndledsvarmere, grønlandsårer, gummiluger og lugekarme, dæksfittings og meget mere! Du finder også mærker såsom Boreal Design, der producerer fantastiske havkajakker.

Kontakt os allerede i dag!

Skulle du mod forventning ikke finde det produkt eller mærke, som du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er også vejledende i hele vores sortiment, så du trygt kan gennemføre dit køb, hvis du skulle have spørgsmål til en eller flere varer. Køber du for over 500,- DKK, får du ovenikøbet fri fragt – dette gælder dog ikke ved køb af kanoer og kajakker.

Vi vejleder gerne vores kunder, nye såvel som eksisterende, og ønsker du at følge med i vores engagementer, tilbud og nyheder, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Ønsker du at kontakte os kan du finde vores kontaktformular såvel som al kontaktinformation ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!