Brugte kanoer, kajakker & udstyr

På denne side finder du de brugte kanoer og kajakker som vi har til salg. Dyk ned i vores spændende udvalg af kajakudstyr, kanoudstyr og andet grej, som bruges af kajakroere. Vi har også ofte demoudstyr til salg og kajakgrej med små fejl, som du også vil kunne finde her! Så kig med, hvis du er på jagt efter et godt tilbud på tørdragter, pagajer, padler, neoprentøj, pagajflydere, pagajsikringer, trækliner, vandtætte mobilposer, nødfløjter, kompas, m.m.

Udvalg af brugt udstyr

Vores udvalg af brugt kajakgrej og kanoudstyr varierer, men du kan næsten altid finde varer fra brands som Longboat, NRS, Struer Boats, Barracuda, Wig Kayaks, KajakSport, , Yak, Ursuit, m.fl. Alle Brugte varer bliver grundigt gennemgået og testet på vores værksted, inden vi sælger det. Vi har ofte brugte reservedele til kajakker til salg, så hvis du er ved at sætte din kajak eller kano i stand, eller reparerer kajakker for din kajakklub, så kontakt os gerne. 

Fælles for for vores sortiment af brugte kajakker og kanoer er den gode kvalitet, og skulle du være i tvivl om, hvilken kajak der passer bedst til dig, er du altid velkommen til at prøve vores udvalg. Du kan med fordel besøge vores hyggelige kajakbutik, hvor du kan prøve kajakker i vandet på Furesøen i Lyngby. Er du garvet kajakroer, og har du kendskab til udvalget, kan du med fordel handle online. 

Vi mener, at oplevelser på vandet skal være tilgængelige for alle, og vores brugte udstyr giver dig mulighed for ar tage det første skridt uden at sprænge budgettet. Vi garanterer for kvaliteten og du har derfor 2 års garenti på alle brugte varer. Er du i tvivl om varen eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne - vi tilbyder kompetent og faglig vejledning fra vores kajakværksted

Har du spørgsmål til brugte kanoer eller kajakker?

Er du ny kano- eller kajakroer, kan du let komme i tvivl om, hvilken kano eller kajak, du burde anskaffe dig, eller hvilket kajakudstyr der er nødvendigt. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker produktrådgivning og vejledning. Vi er rådgivende i hele vores sortiment, og vi har høj faglighed, der nok skal hjælpe dig sikkert på vandet. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Kgs. Lyngby på Sjælland. 

Har du brug for at kontakte os, kan du let gøre det gennem vores kontaktformular. Her finder du også vores kontaktoplysninger og adresse. Vi bestræber os på at besvare alle helvendelser hurtigst muligt.