EastPole Norsaq kastetræ

200,00 dkk

På lager

* Obligatoriske felter

EastPole Norsaq (kastetræ) er et traditionel grønlandsk redskab, som giver ekstra kraft når man slynger sit spyd mod byttedyr. Norsaq bruges fra kajak og kæntrer man når spydet kastes, bruges norsaq til at rulle op igen. Norsaq anvendes sjældent til sit oprindelige formål mere, men der er mange typer grønlands rul, hvor det bruges.

Længde: 47 cm
Bladbredde: nederst/øverst 40/70 mm
Materiale: Western Red Cedar Finish:
Olie Vægt: 95-130 g

BEMÆRK: Det træ som benyttes til produktion af norsaq som EastPole Norsaq varierer i massefylde, vægt og farve. Grønlandsårerne er derfor ikke alle fuldstændigt ens og da de er håndlavet kan mål på bredde, diameter, mm. også variere.

EastPole Norsaq (kastetræ) er et traditionel grønlandsk redskab, som giver ekstra kraft når man slynger sit spyd mod byttedyr. Norsaq bruges fra kajak og kæntrer man når spydet kastes, bruges norsaq til at rulle op igen. Norsaq anvendes sjældent til sit oprindelige formål mere, men der er mange typer grønlands rul, hvor det bruges. Det er sjovt og udfordrende at lære at rulle med Norsaq og hjælper dig med at udvikle dig fra "åre-ruller" til "hånd-ruller". EastPole Norsaq har traditionelt design med slids til harpunen langs bladet. Det er ergonomisk, elegant, let og ser fantastisk på dækket af din kajak. Brug den, og vi garanterer dig en masse sjove oplevelser! Længde: 47 cm Bladbredde: nederst/øverst 40/70 mm Materiale: Western Red Cedar Finish: Olie Vægt: 95-130 g BEMÆRK: Det træ som benyttes til produktion af norsaq som EastPole Norsaq varierer i massefylde, vægt og farve. Grønlandsårerne er derfor ikke alle fuldstændigt ens og da de er håndlavet kan mål på bredde, diameter, mm. også variere.
EAN41270
PagajtypeKastetræ
RostilLav rostil
FarveNatur/Træ
MærkeNej
Diameter skaft31mm