Firmature

Skab en oplevelse for virksomhed og venner 

Står du og skal arrangere en tur for din virksomhed eller dine venner? Så lad kanokajakcenter hjælpe dig med at, skabe den ultimative oplevelse for jer med fokus spå spænding, samarbejde og smukke omgivelser.

Vi har et udvalg af aktiviteter, som strækker sig fra hyggelige kanoture i de smukke omgivelser på mølleåen til adrenalinfyldte adventureture med en erfaren instruktør i kano eller kajak.

Lige meget om du planlægger en teambuilding oplevelse for din virksomhed eller en sjov dag med vennerne, kan vi skræddersy arrangementer præcis efter jeres ønsker.

Mølleåen området er ikke kun en naturskøn perle, men har også en fascinerende historie som et af Danmarks vigtigste steder inden for industrialiseringen. Vores guider og instruktører er klar til at dele hele denne historie alt imens de viser jer de skjulte perler langs vandet.

Alle vores instruktører er selvfølgelig certificerede, hvilket sikre at alle deltagere kan nyde en tryg og sikker oplevelse på vandet.

Så giv dine venner eller kollegaer en oplevelse de længe vil huske.

Kontakt os på følgende:

Tlf.: +45 4585 6770 

Email: [email protected] 

Og lad os sammen skabe det perfekt arrangement som kombinerer natur, historie samt sjov ved vandet, der styrker båndende og efterlader alle deltagere med et smil på læben!