Gram 8900 grønlandsåre

Gram 8900 grønlandsåre er lamineret at fem stave samt forstærkninger og har et flot, diskret design. Gram 8900 er overvejende produceret af rødt cedertræ. Gram pagajer er alle fremstillet af rødt cedertræ (WRC - Western Red Cedar), gul cedertræ (YAC - Yellow Alaskan Ceder).

Pagajerne laves i længder mellem 222 og 226cm.
Bredden er ca. 84mm.
Vægten ligger normalt mellem 850-950g.

BEMÆRK: Det træ som benyttes til produktion af grønlandsårer som Gram 8900 grønlandsåre varierer i massefylde, vægt og farve. Grønlandsårerne er derfor ikke alle fuldstændigt ens og da de er håndlavet kan mål på bredde, diameter, mm. også variere.

Ikke på lager
Kun %1 tilbage

Gram 8900 grønlandsåre er lamineret at fem stave samt forstærkninger og har et flot, diskret design. Gram 8900 er overvejende produceret af rødt cedertræ. Gram pagajer er alle fremstillet af rødt cedertræ (WRC - Western Red Cedar), gul cedertræ (YAC - Yellow Alaskan Ceder). Kant- og sideforstærkninger er lavet af hårdttræ - primærk ask og sibirisk lærk. Gram grønlandsårer kan bestlles med symmetriske blade (begge sider afrundede) og med asymmetriske blade (den ene side flad). Sidstnævnte model giver dig 2 "gear"; den flade side for max udnyttelse af kraften, den afrundede side til et lavere tempo. Pagajerne laves i længder mellem 222 og 226cm. Bredden er ca. 84mm. Vægten ligger normalt mellem 850-950g. BEMÆRK: Det træ som benyttes til produktion af grønlandsårer som Gram 8900 grønlandsåre varierer i massefylde, vægt og farve. Grønlandsårerne er derfor ikke alle fuldstændigt ens og da de er håndlavet kan mål på bredde, diameter, mm. også variere.

Specifikationer
PagajtypeGrønland
Diameter skaft31mm
EAN16773
FarveNatur/Træ
MærkeGram
RostilLav rostil