Havkajak

Er du til leg i store bølger, lange ture eller ekspeditioner, eller nyder du blot en rotur på havet? Så er en havkajak det helt rigtige valg til dig. Som navnet afslører, er havkajakker er designede til tursejlads på havet. I en havkajak er der også god plads til oppakning i de adskillige vandtætte rum, og de er også udstyret med liner og elastikker til opbevaring og grej, så du uden bekymring kan lege i bølgerne uden at miste din oppakning.

Som de fleste andre kajaktyper, findes der forskellige typer af havkajakker. Disse er alle tilpassede til forskelligt brug, så du har den bedste mulighed for at finde lige præcis den havkajak, der sætter flueben ved dine præferencer. Dyk ned i vores store udvalg af havkajakker nedenfor, og find din nye kajak.

Alsidige havkajakker til forskellig brug

Som nævnt findes der mange forskellige typer af havkajakker – nogle er bedst egnede til ekspeditioner, andre til rul og leg i bølger. Når du vælger en havkajak, er det en god idé at kigge efter, hvilket materiale den er lavet af. Havkajakker produceres i forskellige materialer, bl.a. carbon, kevlar, glasfiber, plast og termoplast. Dit valg af materiale er afhængig af både brug, behov og budget.

Når du er på udkig efter en ny havkajak, skal du som oftest også tage stilling til, om din kajak skal have ror eller sværd. Derfor forhandler vi et stort udvalg af havkajakker fra kvalitetsmærker såsom Struer Boats, Boreal Design og WIG, så du har rig mulighed for at finde din foretrukne kajaktype til markedsdygtige priser.

Kajakker og kajakudstyr

Foruden vores brede udvalg af havkajakker, finder du også et stort sortiment af diverse kajakker, bl.a. turkajakker. Hos Kanokajakcenter har vi solgt kajakker siden 1967, og vi har stor og professionel erfaring inden for både kajakker og kanoer. Du kan derfor være sikker på, at produkterne i vores sortiment lever op til høje kvalitetsstandarder.

Vi forhandler også et stort sortiment af kajakudstyr, så du altid kan være godt klædt på og forberedt, når du skal ud og ro. Her finder du f.eks. pagajholdere, kodelåse, vandtætte poser til elektronik, transportflag, drybags og meget mere!

Kompetent hjælp og rådgivning

Hos Kanokajakcenter er vi vejledende i hele vores sortiment – vi har nemlig selv testet det meste af det. Ønsker du vejledning til dit køb af kajak, eller har du spørgsmål til en eller flere varer i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder professionel vejledning til alle vores kunder, nye såvel som eksisterende.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du mod forventning ikke skulle finde det produkt, du leder efter. Ønsker du at prøve en kajak, er du velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Lyngby. Du kan finde alle vores kontaktinformationer såvel som vores butiksadresse ved at klikke her. Vi ser frem til at høre fra dig.