Surfski

Ønsker du fart og motion, men synes også at leg i bølger er sjovt, så er surfski lige dig! På denne side finder du et bredt udvalg af surfski i den absolutte superliga, der alle er et godt alternativ til hav- og turkajakker. Surfski er klassificeret som den hurtigste kajaktype til brug i bølger, men den er lige så effektiv til motionsture, hvor der gerne må være fart på.

Surfski fås i forskellige vægtklasser, og du finder derfor både surfski til junior- og voksenvægt. I surfski er sikkerheden er i top, da det er nemt at komme op igen efter kæntring og kajakken er desuden selvlænsende med en bailer i bunden af cockpittet.

Et bredt udvalg af surfski til ethvert formål

Skal der være fokus på leg i bølgerne, eller har du brug for fart over feltet? Så har vi uden tvivl en surfski, der passer dig. Når du klikker ind på produktet, finder du nemlig en gennemgående oversigt, beskrivelse og specifikationer, så du kan være sikker på, at du får valgt den helt rigtige til dine præferencer. Alle vores surfski er nemlig placeret i en stabilitetsfaktor, der viser dens egnethed som havkajak eller racer.

Fælles for vores udvalg af Nordic Kayaks er deres høje kvalitet. Nordic Kayaks producerer hårdføre surfski, og du er garanteret en surfski i høj kvalitet til super pris. Deres program udvikles løbende, så du har mulighed for at få det sidste nye inden for sporten.

Stort udvalg af kvalitetsrige brands

Hos Kanokajakcenter finder du et stort sortiment af udstyr og diverse former for kanoer og kajakker. I vores udvalg finder du eksempelvis populære kvalitetsmærker såsom Longboat, der tilbyder lækre produkter som f.eks. pagajsikringer, pagajholdere, pagajer og andet tilbehør. Du finder også et stort udvalg af beklædning, herunder handsker, luffer og muffer, hætter og huer, trøjer og sko m.m.

Vi har også stort fokus på tilhørende sikkerhed, og du finder derfor et bredt udvalg af redningsveste til både surfski, havkajak og turkajak. Vi fører også et stort sortiment af vedligeholdelsesprodukter til kajakker og kanoer samt beklædning og andet udstyr.

Kontakt os gerne!

Skulle du sidde inde med spørgsmål omkring et eller flere produkter, ønsker du vejledning til dit køb eller noget helt tredje? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Her er intet spørgsmål for stort eller for småt, og vores medarbejdere hjælper dig gerne på vej, når du har brug for hjælp. Du kan sende os en mail gennem vores kontaktformular, samt finde vores kontaktinformationer her.

Ønsker du at holde dig opdateret om vores forskellige engagementer, nye produkter, gode tilbud eller tips og tricks, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at høre fra dig!