Turkajak

Nærmer din turkajak sig pensionsalderen, eller er du på udkig efter din første turkajak? Så er du havnet det helt rigtige sted. På denne side finder du vores flotte udvalg af turkajakker i forskellige stabilitetsklasser, så du har rig mulighed for at finde lige den kajak, du er på udkig efter. I sortimentet finder derfor du alt fra lettere og hurtigere modeller til brede begynderkajakker.

En turkajak er, som navnet leder hen på, beregnet til motionsroning på fladt vand eller i kystnære farvande, hvor man blot kan nyde omgivelserne og få sig en smuk tur på vandet. De brede turkajakker er et godt alternativ til en havkajak, da de som oftest er lige så stabile, men ikke så tunge at håndtere.

Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, eller prøv din nye turkajak i vores hyggelige kajakbutik i Lyngby.

Alsidige turkajakker til ethvert formål

Turkajakker er en alsidig kajak, der kan bruges efter forskellige ønsker. De lettere og mindre stabile kajakker er fantastiske til den hurtige roer, der ønsker fart på motionsturene, hvorimod de mere tunge og brede kajakker giver god ro og stabilitet. Fælles for produkterne i vores sortiment er deres gode kvalitet og hårdføre materialer.

Du finder et bredt udvalg af turkajakker fra Struer Boats, hvor du bl.a. finder modeller som Bull, der især er velegnet til begyndere og større kajakroere. Du finder også den brillante modelklassiker, Struer Boats Spica, der smukt forener både hurtighed, stabilitet og gode manøvreegenskaber.

Kajakker og udstyr

Foruden vores udvalg af turkajakker, finder du et stort udvalg af kajakker såvel som havkajakker. Havkajakker er designede til bølgeleg og tursejlads på havet, og de har god plads til oppakning, så man kan være af sted i flere dage.

Som roer er det vigtigt at have det rette udstyr med, uanset om det er en tur på få timer eller flere dage. Derfor finder du hos Kanokajakcenter et kæmpestort udvalg af kajakudstyr, så du altid kan være forberedt. Her finder du bl.a. kajakvogne, vandtætte poser til telefoner, elektronik og kort, såvel som sprayskirts og næseklemmer. 

Professionel vejledning til dit køb

Ønsker du professionel vejledning til dit kajakkøb, har du spørgsmål til vores produkter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelige med gode råd og vejledning, når du står og skal købe turkajak, så du er sikker på at gøre det helt rigtige køb. Du kan finde alle vores kontaktinformationer ved at klikke her

Du er også velkommen til at komme forbi vores fysiske kajakbutik i Lyngby, hvor du i Mølleåen har mulighed for at prøve vores forskellige turkajakker, så du ved, at du med sikkerhed har fundet den helt rette. Vi glæder os til at vejlede nye såvel som eksisterende kunder både online og i vores fysiske butik.