Kajakhotel

Lej en plads til din kajak på kajakhotellet

Vores kajakhotel i Frederiksdal og Nybro tilbyder aflåst opbevaring af havkajakker og turkajakker.

Du har adgang til din kajak døgnet rundt - året rundt.

Kajakhotellet har direkte adgang til Mølleåen i Frederiksdal og til Bagsværd Sø i Nybro.

Prisen er kr. 2500,- pr år. Kontakt os for nærmere info.

Er du på udkig efter en sikker og praktisk opbevaringsløsning til din havkajak eller turkajak? Vores kajakhotel i Frederiksdal og Nybro kan tilbyde dig aflåst opbevaring, så du kan have ro i sindet og fokusere på din næste padletur.

Med vores kajakhotel har du døgnadgang året rundt til din kajak, så du kan tage på tur, når det passer dig bedst. Vores kajakhotel har desuden en optimal beliggenhed med direkte adgang til Mølleåen i Frederiksdal og til Bagsværd Sø i Nybro, så du hurtigt kan komme ud på vandet. Kajakkerne i Frederiksdal ligger tørt og godt i containere, som er aflåste. I Nybro ligger de også tørt og godt i vores aflåste bygninger. 

Du kan altid kontakte os på 45883887 vedrørende spørgsmål. Måske har du også lyst til, at prøve noget nyt, hvilket selvfølgelig er muligt for kajakker og kanoer. Se mere her https://www.kanokajakcenter.dk/kajak eller på https://www.kanokajakcenter.dk/kanoer

Prisen for opbevaring af din kajak er kun kr. 2500,- pr. år, og vi sørger for at tilbyde den bedst mulige service og sikkerhed. Kontakt os i dag for yderligere information om vores kajakhotel og de muligheder, vi kan tilbyde dig og din kajak.