Kajakhotel

Lej en plads på et af vores kajakhoteller
 

Vil du have din kajak, kano eller SUP liggende i første række til et af landets mest eftertragtede rofarvande, kan du booke plads på vores kajakhoteller i Nybro eller Frederiksdal. Hotellerne kan naturligvis også benyttes, hvis du ønsker et sted til opbevaring i kortere eller længere tid mellem ture uden for Mølleåsystemet.


Hos os ligger din båd beskyttet og med nem adgang til Bagsværd Sø eller direkte til Mølleåen. Du får din egen kode til hotellet, så du kan komme og gå, som det passer dig.


Nybro kajakhotel er placeret i forbindelse med det gamle kano- og kajakværksted på Nybrovej 370. Der er opbevaring af kajakker og SUPs i aflåste bygninger og containere samt udendørs pladser til kanoer. Området er aflukket med låge. Isætning foregår i Bagsværd Sø på modsat side af vejen, hvor hotellet har egen bådebro.


Frederiksdal kajakhotel er placeret i forlængelse af vores butik, værksted og udlejning på Nybrovej 520. Der er opbevaring af kajakker og SUPs i aflåste containere samt udendørs pladser til kanoer. Området er aflukket med låge. Isætning foregår direkte i Mølleåen fra hotellets egen bådebro.


Hvis du har plads på et af kajakhotellerne, har du også mulighed for at deltage i vores rofællesskab på FaceBook. Vi arrangerer ture og kurser, så alle får størst mulig fornøjelse på vandet og samtidig udbygget deres færdigheder. Ikke mindst vores fælles onsdagssejladser er meget populære.

 

Priser:

2.500 kr. om året

900 kr. for 3 måneder