Kajakhotel

Lej en plads på et af vores kajakhoteller

 

Vil du have din kajak, kano eller SUP liggende i første række til et af landets mest eftertragtede rofarvande, kan du booke plads på vores kajakhoteller i Nybro eller Frederiksdal. Hotellerne kan naturligvis også benyttes, hvis du ønsker et sted til opbevaring i kortere eller længere tid mellem ture uden for Mølleåsystemet.


Hos os ligger din båd beskyttet og med nem adgang til Bagsværd Sø eller direkte til Mølleåen. Du får din egen kode til hotellet, så du kan komme og gå, som det passer dig.


Nybro kajakhotel er placeret i forbindelse med det gamle kano- og kajakværksted på Nybrovej 370. Der er opbevaring af kajakker og SUPs i aflåste bygninger og containere samt udendørs pladser til kanoer. Området er aflukket med låge. Isætning foregår i Bagsværd Sø på modsat side af vejen, hvor hotellet har egen bådebro.


Frederiksdal kajakhotel er placeret i forlængelse af vores butik, værksted og udlejning på Nybrovej 520. Der er opbevaring af kajakker og SUPs i aflåste containere samt udendørs pladser til kanoer. Området er aflukket med låge. Isætning foregår direkte i Mølleåen fra hotellets egen bådebro.


Hvis du har plads på et af kajakhotellerne, har du også mulighed for at deltage i vores rofællesskab på FaceBook. Vi arrangerer ture og kurser, så alle får størst mulig fornøjelse på vandet og samtidig udbygget deres færdigheder. Ikke mindst vores fælles onsdagssejladser er meget populære.

 

Priser:

2.500 kr. om året

900 kr. for 3 måneder

Er du på udkig efter en sikker og praktisk opbevaringsløsning til din havkajak eller turkajak? Vores kajakhotel i Frederiksdal og Nybro kan tilbyde dig aflåst opbevaring, så du kan have ro i sindet og fokusere på din næste padletur.

Med vores kajakhotel har du døgnadgang året rundt til din kajak, så du kan tage på tur, når det passer dig bedst. Vores kajakhotel har desuden en optimal beliggenhed med direkte adgang til Mølleåen i Frederiksdal og til Bagsværd Sø i Nybro, så du hurtigt kan komme ud på vandet. Kajakkerne i Frederiksdal ligger tørt og godt i containere, som er aflåste. I Nybro ligger de også tørt og godt i vores aflåste bygninger. 

Du kan altid kontakte os på 45883887 vedrørende spørgsmål. Måske har du også lyst til, at prøve noget nyt, hvilket selvfølgelig er muligt for kajakker og kanoer. Se mere her https://www.kanokajakcenter.dk/kajak eller på https://www.kanokajakcenter.dk/kanoer

Prisen for opbevaring af din kajak er kun kr. 2500,- pr. år, og vi sørger for at tilbyde den bedst mulige service og sikkerhed. Kontakt os i dag for yderligere information om vores kajakhotel og de muligheder, vi kan tilbyde dig og din kajak.