Kajakudstyr

Mangler du nyt udstyr eller grej til din kajak, så er du sikker på at finde det her! På denne side finder du vores kæmpestore udvalg af kajakudstyr og grej til alle former for kajakker, bl.a. turkajakker, havkajakker, surfski m.m. Vores udvalg byder på lækre kvalitetsmærker såsom Longboat, Ortlieb, KajakSport, AquaPac, Nordic Kayaks, Skwoosh og mange flere!

I udvalget finder du et bredt sortiment af forskelligt udstyr og grej, så du er sikker på at finde lige præcis det, du står og mangler. Du finder bl.a. produkter til beskyttelse af elektronik, montering og opbevaring, pagajer, karabinhager og meget mere.

Dyk ned i udvalget nedenfor, og find lige præcis det, du står og mangler til din næste rotur.

Kvalitetsudstyr til ethvert formål

Til enhver sportsgren har man brug for godt udstyr, og det har man i den grad også, når man skal sejle kajak. Derfor tilbyder vi et stort sortiment af kvalitetsudstyr, som vi uden tøven kan stå inde for. Derfor er du altid sikker på at modtage godt udstyr til gode priser, når du handler hos os, enten online eller i vores fysiske butik.

Vi forhandler også et flot udvalg af diverse kajakker og kanoer, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med sporten, eller hvis du ønsker at udskifte din gamle kano eller kajak, når du søger nye eventyr, eller er klar til at gå fra begynderkajak til noget mere udfordrende.

Beklædningsgenstande og redningsveste

Det er vigtigt at være godt klædt på til turen - især i Danmarks uforudsigelige vejr. I vores sortiment finder du derfor et stort udvalg af beklædningsgenstande, så du kan holde dig tør og varm hele året rundt. Her finder du bl.a. tørdragter, jakker, trøjer, bukser såvel som sko, støvler, handsker, luffer og huer.

Foruden beklædning og udstyr, er det altid vigtigt at have styr på sikkerheden. Vi anbefaler altid at have redningsvest på, når man begiver sig ud på vandet. Hos os finder du en kategori med veltestede redningsveste samt tilbehør, og det er altid en god idé at have en ekstra liggende, hvis skulle der være brug for det.

Råd og vejledning

Ønsker du mere information omkring et produkt, eller er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er rådgivende i hele vores sortiment, så du let kan finde ud af, hvad du skal vælge. Vi har testet det meste af vores udstyr, og vi giver derfor gerne en uddybende forklaring.

Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Lyngby, hvor du også har mulighed for at prøve diverse kajakker og kanoer, skulle du have behov for det. Du kan finde vores kontaktinformation og adresse ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!