Opbevaring og transport

Det er vigtigt at kunne sørge for sikker opbevaring og transport af din kajak eller kano. Ukorrekt transport eller opbevaring kan nemlig medføre unødige skader eller slid. Hos Kanokajakcenter finder du derfor et stort udvalg af opbevarings- og transportmuligheder. Her finder du bl.a. låsebøjler, kodelås på wire, almindelige kodelåse, kajakholdere m.m.

I sortimentet nedenfor finder du alt til opbevaring og transport af kajak og kano. Produkterne er alsidige og i god kvalitet, så det kan holde i mange år. I udvalget finder du også produkter såsom transportflag, remme og skumvugger, der bidrager til en mere sikker transport.

Undgå unødig slitage og uheldige skader

Hvis du opbevarer din kajak eller kano korrekt, kan den holde sig funktionsdygtig i mange år. Hænger du din kajak op i stedet for blot at lade den ligge på et fast underlag, undgår du skrammer og trykskader. Uanset om din kajak opbevares under et halvtag eller i et skur, bør den tyverisikres. Dette gøres nemt med en kodelås.

Når du transporterer din kajak er det vigtigt, at den er spændt ordentligt fast. Sidder din kajak løst er du både til fare for dig selv og andre bilister. Det er også en fordel at gøre andre bilister særligt opmærksomme, bl.a. ved hjælp af et transportflag eller -vimpel. På den måde øger du synligheden, og andre biler kan derved tage bedre hensyn.

Kajakvogne og kajaktilbehør

Med en kajakvogn kan du nemt transportere din kajak over ujævne overflader. Dette kan være i form af grus, sand, skovbund m.fl. Det er nemlig ikke altid, at der kan parkeres tæt på vandet, og her er en kajakvogn en stor fordel. Kajakvognens tykke hjul gør det muligt for den at køre uhindret i ujævnt terræn. Kajakvognene i vores sortiment kan let klappes sammen, så de kan opbevares i kajakken.

Ønsker du at medbringe et kort, din mobil, eller måske et kamera? Så er vandtæt opbevaring den bedste mulighed for at medbringe elektronik. I vores udvalg finder du også drybags, så du har mulighed for at medbringe et tørt sæt tøj eller andet udstyr. Til transport eller opbevaring af din kajak kan du med fordel gøre brug af et kajakovertræk. På den måde undgår du vindstøj under kørsel, og du slipper for snavs og vand i kajakken under opbevaring.

Fagstærk hjælp og rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken slags opbevaring eller transportprodukter der egner sig bedst til dig og din kajak? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder fagstærk hjælp og rådgivning, så du får de bedste forudsætninger for opbevaring og transport. Vi giver gerne gode råd og deler ud af vores mangeårige erfaring.

Har du brug for at kontakte os, kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular. På den måde kan du hurtigt få sendt en mail af sted. Vi bestræber os selvfølgelig på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.