Redning & sikkerhed

Roning i havkajak på havet kræver grej og udstyr til redning og sikkerhed. Udstyret omfatter pagajflyder, pagajsikring, sikkerhedslys, trækliner, mm. Vi fører en række forskellige mærker indenfor sikkerhed i kajak, som alle kan noget særligt. Herunder finder du udelukkende godkendt kvalitetsudstyr, som vi selv har testet på vandet. Mange nye kajakroere vælger desværre sikkerhedsudstyret fra i første omgang. Vi anbefaler at investere i det mest basale sikkerhedsudstyr, så det er muligt at foretage selvredninger og blive fundet på vandet i tilfælde af havari. Vi tager sikkerhed alvorligt og vores personale står altid klar til med gode råd og kompentent vejledning.

Hav sikkerhedsudstyret i top til kano og kajak

Det er desværre ikke helt ufarligt at sejle i kano eller kajak. Naturens kræfter kan være uforudsigelige, og man kan forholdsvist hurtigt ende i en situation, hvor man mister kontrollen. Derfor er det vigtigt at have de rigtige foranstaltninger, inden man bevæger sig ud på vandet. Dette kan både være i form af udstyr, men også i form af velovervejede beslutninger. Det er bl.a. vigtigt at vide, hvem man kan ringe til, hvis der opstår problemer, og at man ikke ror alene.

Foruden den normale førstehjælpskasse i bilen, kan det være en god idé at skaffe sig et redningstæppe. I vores udvalg finder du også opdriftsposer, øsekar og pumper. Et kompas er nyttigt, når man skal finde vej, men det kan også være meget behjælpeligt for eventuelle redningsfolk.

Vandtæt opbevaring og chums

Elektronik og vand går ikke hånd i hånd, men ikke desto mindre er det vigtigt at have en mobil til rådighed, så man kan ringe efter hjælp. Med vandtæt opbevaring har du mulighed for at medbringe mobiltelefon, kamera og kort uden at være bange for, at det bliver vådt og går i stykker. I vores udvalg finder du også kvalitetsrige drybags samt AquaPacks til diverse elektronisk udstyr.

Chums er en smart måde at holde styr på alt fra kasketter til nøgler. Her finder du både næseklemmer, karabinhager, brillesnore og flydende nøgleringe, så du ikke behøver at være bange for at miste dine smågenstande ved evt. vind eller kæntring. I vores udvalg finder du også kajakovertræk, der holder vand og snavs ude under transport og opbevaring af din kajak.

Har du styr på sikkerheden?

Er du ny kajak- eller kanoroer, kan du let komme i tvivl om, hvilket sikkerhedsudstyr, du burde anskaffe dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker produktrådgivning og vejledning. Vi er rådgivende i hele vores sortiment, og vi har en høj faglighed, der nok skal hjælpe dig sikkert i vandet. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i Kgs. Lyngby på Sjælland.

Har du brug for at kontakte os, kan du let gøre det gennem vores kontaktformular. Her finder du også vores kontaktoplysninger og adresse. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.