Sprayskirts

Vi er meget kræsne med vores cockpitovertræk / sprayskirts. Pasformen omkring cockpittet og komforten for roeren er vigtig og vi arbejder derfor løbende på udvide og forbedre vores sortiment af cockpitovertræk i nylon og neopren. Vi tilbyder fx neopren sprayskirts med lav tunnel specielt til kvinder, åndbare cockpitovertræk til kapkajakker, mm. Vi lagerfører hundredvis af sprayskirts og cockpit covers – både til de kajakker vi selv sælger og til mange andre modeller på markedet. Herudover samarbejder vi med sprayskirt producenterne om udvikling af specielle cockpitovertræk og kan derfor hjælpe med overtræk til bl.a. hjemmebyggede kajakker.

Cockpitovertræk til enhver form for kajak

Der findes mange forskellige sprayskirts til kajak, og det kan derfor virke lidt uoverskueligt at finde det helt rigtige. Dens mange forskellige navne, herunder skørt og dækken, kan også gøre det til lidt af en jungle. Er du ny roer anbefaler vi et sprayskirt til kajak, som sidder forholdsvist løst – dog ikke så løst, at det kan slås af i bølgerne. Er man mere erfaren kan man med fordel vælge et stramt sprayskirt.

Er du vild med leg og bølger, kan vi anbefale, at du vælger et sprayskirt i neopren. Disse sidder stramt, og det sikrer, at der ikke samler sig vand i overtrækket. Nylonovertræk er som oftest billigere, og de er nemmere at tilpasse. Et nylonovertræk er ikke isolerende som neopren, og du undgår derfor for meget varme og fugt i kajakken. Helt basalt er et sprayskirt med til at undgå vand i kajakken, så du kan sidde tørt under roning.

Find alt essentielt udstyr hos Kanokajakcenter

Hos Kanokajakcenter tilbyder vi alt essentielt udstyr, så du på bedste vis kan bevæge dig ud på vandet. Foruden kanoer og kajakker finder du også et stort udvalg af pagajer i god kvalitet. Her finder du pagajer i både træ og carbon. I vores sortiment finder du også et flot udvalg af chums, der hjælper dig med at holde styr på alt fra briller til kasketter og nøgler.

Vi tilbyder også transportløsninger i form af kajakvogne i alle prisklasser. Disse er yderst effektive til transport af kajakker, både på flade og mere udfordrende underlag. Hos Kanokajakcenter finder du også alle nødvendige beklædningsgenstande og redningsveste. Vi har også et stort udvalg af reservedele til kanoer, kajakker, surfski, robåde mm.

Kontakt os!

Er du i tvivl om, hvilket sprayskirt du skal vælge, ønsker du produktvejledning eller flere specifikationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder faglig vejledning og rådgivning, så du har de bedste forudsætninger for at gøre det helt rigtige køb. Du kan med fordel sende os en mail gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.