Kanoer

Er du klar til at tage springet og købe din egen kano, eller er din gamle gået på grund? Så er du velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af kanoer. Hos Kanokajakcenter har vi siden 1967 forhandlet og bygget kanoer, og vi har Danmarks største udvalg af kanoer, så du er sikker på at få valgt den helt rigtige kano til dine behov og præferencer.

I vores udvalg finder du alt fra stærke aluminiumskanoer til smukke kanoer med mahogni aptering. Du er også mere end velkommen til at prøve din kano i vandet i vores butik inden køb, så du har mulighed for at prøve en ny type kano, skulle du ønske at skifte materiale.

Oplev vores store udvalg af kanoer fra Struer Boats, Indian Canoes & Linder nedenfor.

Flotte kvalitetskanoer til gode priser

Hos Kanokajakcenter finder du et stort sortiment af kvalitetskanoer til konkurrencedygtige priser. I vores udvalg finder du kanoer fra populære mærker så som struer-boats, Linder og Indian Canoes. Her har du rig mulighed for at vælge kanotype, f.eks. turkanoer, familieegnede kanoer samt kanoer til både 2 og 3 personer eller flere.

Fælles for alle kanoer i vores udvalg er deres høje kvalitet og flotte materialer. Køber du en kano hos os, er du sikker på at modtage et kvalitetsprodukt, som du helt sikkert vil nyde til fulde, både med venner og familie.  Ønsker du at vide mere om de enkelte kanoer og modeller, skal du blot klikke på produktet.

Alt i udstyr til kano og kajak

Selvom kano og padler er det mest essentielle udstyr til turen, er det ikke det eneste, man bør anskaffe sig. Derfor finder du hos os et stort udvalg af udstyr fra kvalitetsmærker som f.eks. Longboat. Det er også vigtigt at holde sikkerheden i top, så alle kan få en god tur på vandet. Vi anbefaler altid at sejle med en god svømmevest.

Til kanoer er gode padler essentielle. Vi fører stærke padler i aluminium/plast til kanoudlejninger og skoler, børnepadler, smukke padler i træ og superlette carbon padler. Du finder desuden de stærkeste kanovogne i aluminium, velegnet til tunge søkanoer samt lettere kanovogne, som er gode til kanoer, der ikke er så tunge.

Kontakt os allerede i dag!

Ønsker du at købe en kano, men er du usikker på, hvilken kano, du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af gode råd, og vi tilbyder kompetent og professionel vejledning, når du har brug for det. På den måde kan du altid være sikker på, at du får købt det helt rigtige.

Er en vare udsolgt, er du også velkommen til at kontakte os – så finder vi ud af det. Du er også velkommen til at prøve vores kanoer og kajakker. Du kan finde vores adresse samt kontaktinformationer ved at klikke her.