Linder kanoer

Linder er et kvalitetsrigt svensk mærke, der producerer fantastiske kanoer. Heriblandt en af de mest kendte udlejningskanoer, Inkas 525 i aluminium. I vores sortiment finder du et flot udvalg af stærke aluminiumskanoer fra Linder, og de er et glimrende valg til kanosejlads på åer, i søer og mindre vandløb. Med en kano fra Linder får du en slidstærk kano, der er let at ro i og vedligeholde.

Linders kanoer har opdriftsmiddel i begge stævne, og de er særdeles retningsstabile. I vores udvalg finder du kanoer til både 3 og 2 personer, og Inkas 465 kan også bruges som solokano, hvis dette ønskes. Skal du købe kanoer til udlejning på campingpladser, spejdergrupper, eller til skoler og institutioner, kan du kontakte os for specielle priser samt tilbud.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra Linder nedenfor, eller se og test Linders aluminiumskanoer på vandet i vores kanobutik ved Frederiksdal i Lyngby!

Godkendt til udlejning og skolebrug

Den yderst populære Linder Inkas 525 er godkendt til både udlejning og skolebrug. Kanoen er rummelig med plads til 3 personer samt oppakning, og den er specielt slidstærk og let at vedligeholde. Den er egnet til begyndere, og det er en stabil og komfortabel kano, der - grundet sin lavere stævn - ikke fanges så nemt i vinden. Inkas 525 kan derudover udstyres med en elmotor, sejlrig, pontonsæt og ro-rig med årer, hvis dette ønskes.

Fælles for alle kanoer fra Linder er deres modstandsdygtighed overfor de danske vejrforhold. Aluminiummet holder sig godt, og så kræver den ingen tidskrævende vedligeholdelse i forhold til træ. Ønsker du en lettere og mere håndterbar kano, kan du med fordel vælge Linder Inkas 465L, der blot vejer 28 kg, i modsætning til Inkas 525, der vejer 38 kg. Den mindre vægt gør kanoen lettere at håndtere når kanoen fx skal læsses på taget af bilen. 

Se vores store udvalg af kanoer og udstyr

Hos Kanokajakcenter finder du et stort udvalg af forskellige kanoer, mærker og kanoudstyr. Her finder du alt fra kanosæder til padler, bæreåg og kodelåse. Du finder også et stort udvalg af diverse kanoer fra kvalitetsmærker, f.eks. Struer Boats og Indian Canoes. Hos os er du derfor sikker på at finde alt, du har brug for, til at starte dit kanoeventyr, eller til at fortsætte det. Vores sortiment er bygget på mangeårig viden og kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i top.

Kontakt os for tips, gode råd og professionel vejledning

Skulle du ønske mere information om et specielt produkt, har du spørgsmål til vores sortiment, eller er et produkt udsolgt? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til dine behov, og vi fortæller også gerne, hvornår et produkt igen kommer på lager. Med vores mangeårige erfaring deler vi gerne ud af gode råd og tips, og vi står også til rådighed med professionel vejledning.

Ønsker du at kontakte os, kan du finde vores kontaktinformationer såvel som vores kontaktformular ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.