Kanoudlejning

Velkommen til Frederiksdal kanoudlejning

Vi ligger skønt placeret midt i Det Grønne Område ved Mølleåen og søerne nord for København. Her kan du leje kano, havkajak, robåde og paddle boards.

Vi hjælper gerne med gode råd og tips til din kanotur eller kajaktur og kan også sørge for ud- og hjemtransport af kanoerne, hvis I ikke ønsker at ro den samme strækning to gange.

Man kan tage den hyggelige tur ad Mølleåen- som dagstur eller timetur, eller udforske Furesøen, som byder på sandstrande, gode fiskemuligheder og flotte oplevelser langs de skovklædte kyster.

Når i lejer kano og kajak medfølger alt udstyr - redningsveste, pagajer, padler, kanovogne, ekstra sæder, mm.

I vores iskiosk kan I kan købe fiskenet til børnene, is, sodavand & chips til kanoturen. Medbring altid fornuftigt tøj til kanoturen eller kajakturen, så oplevelsen bliver bedst mulig. Vi glæder os til at sende dig ud i naturen!

 

Rabat til skoler

Vi giver rabat til skoler og institutioner, som gerne vil nyde naturen i kano. Se vores rabatter i vores brochure og kontakt os for booking. Der kan naturligvis betales via EAN.

Kontakt os her

Mega SUP til 8 personer

Skal du på drengetur, firmaudflugt eller bare nyde solen midt på Furesøen hele dagen med veninderne? Så prøv en af vores MEGA SUP boards - I kan være op til 8 prs på denne SUP!

Book herovre

Frederiksdal Kanoudlejning er en del af Kanokajakcenter.dk og er den største kanoudlejning på Sjælland. Vi ligger skønt placeret lige ved Mølleåen og søerne nord for København og tilbyder udlejning af kano, havkajak, robåde og SUPs. Alle vores kanoer mm. kan lejes i flere dage hvis I ønsker det - både i området omkring Mølleåen, men også andre steder hvis det ønskes. Vi hjælper gerne med gode råd og tips til din kanotur eller kajaktur og kan også sørge for ud- og hjemtransport af kanoerne, hvis I ikke ønsker at ro den samme strækning to gange. Man kan tage den hyggelige tur ad Mølleåen- som dagstur eller timetur, eller udforske Furesøen, som byder på sandstrande, gode fiskemuligheder og flotte oplevelser langs de skovklædte kyster. Når i lejer kano og kajak medfølger alt udstyr - redningsveste, pagajer, padler, kanovogne, kajakvogne, ekstra sæder, sprayskirts, mm. Kanoudlejningen har en kiosk, hvor du kan købe fiskenet til børnene, regnslag, samt sodavand, chips, slik, mm. til kanoturen. Medbring altid fornuftigt tøj til kanoturen eller kajakturen, så oplevelsen bliver bedst mulig. Alle vores kanoer, robåde og udstyr opfylder kravene til udlejning - herunder krav til udlejning til skoler og institutioner - vi sætter din sikkerhed højt og giver gerne gode råd inden turen starter. Vi glæder os til at sende dig ud i naturen!

Forslag til ture i området

Læs mere