FAQ

Hvor mange personer kan der sidde i en kano?

Alle kanoerne er aluminiums kanoer og er som standard lavet til 2 personer. Dog kan man sidde max 3 personer i én, eller 2 voksne og 2 små børn (hvis hvert barn vejer ca. 50 kg.).

--//--

Hvor langt kan man sejle med en kano?

Fra Frederiksdal kan du sejle op og ned af kanalen (Mølleåen) og hele vejen til Øresund (Strandmøllen) og dette tager ca. 6 timer med få stop på vejen.

--//--

Hvor kan i afhente kanoerne?

Vi kan afhente kanoer på enhver lokation som du ønsker ned langs Mølleåen. Du kan besøge vores hjemmeside og se et kort over alle de sted hvor vi normalt aflevere og afhenter kanoer.

--//--

Hvor meget koster det at leje en kano?

Prise variere i forhold til hvor lang turen vare. Det koster 150 kr. pr. time og vi tillægger 25 kr. pr. 10 min. efter den 1 time. Du kan se vores prisliste her.

--//--

Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke en kano, robåd eller kajak?

Hvis det er godt vejr og sommer er over os, booker folk ret hurtigt kanoerne, derfor anbefaler vi at du booker din kano så snart du kan, for at være sikker på at have en ledig kano den dag i skal afsted.

--//--

Hvad hvis det regner for meget den dag vi skal afsted?

Hvis det regner for meget på dagen i skal ud og sejle, er i mere end velkommen til at ringe og annullere jeres tur. Hvis man annullere en tur, kan vi sende et gavekort til dig med den totale sum eller antal kanoer du har booket, så du kan tage turen en anden dag. Ellers kan vi også rykke turen til en anden dato, dog inde for den igangværende sæson.

--//--

Kan jeg tage min hund med på turen?

Det er desværre ikke tilladt at tage sin hund med i kanoen. Denne regel er udstedt af kommunen og naturlystedet.

--//--

Hvornår organisere man en booking med en stor gruppe?

Man kan enten vælge én person der står for at booke hele arrangementet og samtidig også betale det hele, ellers kan hver familie booke deres egen kano og på selve dagen for turen, skal de blot informere medarbejderne om, at de kommer til at sejle som én stor gruppe.

--//--

Q. Når jeg booker online, hvornår trækker forretningen pengene fra min bankkonto?

A. Vi trækker pengene to gange om måneden på alle bookinger/køb gennemført via webshoppen.

--//--

Q. Skal man booke sin kano online eller kan man blot møde op på dagen man vil sejle?

A. Vi anbefaler stærkt at du booker din kano online for at sikre, at den er klar og lede på det tidspunkt du ønsker at tage af sted, og at betalingen er gennemført inden da. Når vejeret er godt eller hvis det er weekend, kan der opstå ventetid på ca. 1 time.

--//--

Q. Jeg har prøvet at booke online, men det lader til jeg ikke kan komme videre. Hvad gør jeg?

A. Vær opmærksom på, at dato, tid og antal er korrekt, da disse kan påvirke bestillingsprocessen. Oplever du fortsat problemer, bedes du kontakte os på e-mail eller telefon.

--//--

Q. Hvornår har jeg brug for hjul til kanoen?

A. Hvis du sejler langs Mølleåen og længere end Fuglevad, anbefaler i at have ét sæt hjul med pr. to kanoer. Dette er en hjælp til at krydse veje, sluser og mindre overgange.