Kanovogne

På denne side finder du et flot udvalg af kanovogne, herunder vogne der passer til kanoer, toer-kajakker og små joller. Ønsker du en stærk kanovogn, anbefaler vi en kanovogn i aluminium, der er velegnet til tunge kanoer som f.eks. søkanoer eller til kanoudlejning og skoler. Vi fører også lettere kanovogne, der fungerer perfekt til lettere kanoer. En kanovogn er uundværlig, når det kommer til nem transport af kanoer på både kortere og længere ture.

I denne kategori finder du også tilbehør såsom hjul til din kanovogn i forskellige størrelser. Større hjul med luft er en fordel, da de er velegnede til uvejsomme områder og sandstrande, så du nemmere kan tilgå de områder, du ønsker at ro i. Du finder også cykeltræk og lasteremme.

Køb din kanovogn hos Kanokajakcenter

En kanovogn er essentiel når du skal transportere din kano. Selvom du evt. har din kano opmagasineret hos din lokale klub, er det en fordel selv at have en kanovogn. Ønsker du at tage din kano med til uvante og nye områder, er en kanovogn fantastisk til transport af din kano. På den måde kan du let tage på både længere ture som f.eks. en weekendtur eller kortere dagsture til andre strande, søer eller åer.

Hos Kanokajakcenter finder du er godt udvalg af kanovogne fra gode kvalitetsmærker såsom Linder og Eckla. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis den kanovogn, der passer til din kano og dine specifikke behov og præferencer.

Kanotilbehør for øget komfort og fremdrift

Man kan bruge mange vidunderlige timer i en kano, men det kan også være ubehageligt at sidde ret op og ned i mange timer. Derfor byder vores udvalg på diverse former for sæder og ryglæn til kano, så du har mulighed for at oppe komforten i din kano, eller blot tilpasse den efter dine egne ønsker. Her finder du løse sæder, ryglæn, gelpuder m.m.

I vores sortiment finder du også oversejl og hynder til kano, som vi selv syer i vores systue. Med et oversejl er der mulighed for at overnatte i kanoen, hvad enten det er på land eller til vands. Vi fører også elmotorer til kanoer, hvis du ønsker lidt hjælp til fremdriften på dine ture.

Har du brug for hjælp?

Ønsker du hjælp til at vælge, hvilket produkt passer bedst til dine behov, eller ønsker du mere information om et produkt? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring, og vi giver derfor gerne gode råd, tips og vejledning, så du kan få det bedste ud af dit produkt. Har du brug for at kontakte os, kan du finde vores kontaktformular samt kontaktinformationer ved at klikke her.

Når du handler hos os, er du sikker på at gøre en god handel. Foruden produkter i fantastisk kvalitet, får du fri fragt på din ordre, når du køber for over 500,- DKK – dette gælder dog ikke ved køb af kanoer eller kajakker.