Padler til kano

Er du på udkig efter en ny paddel til kano eller SUP boards? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Kanokajakcenter har vi et bredt udvalg af forskellige typer padler, så du nemt kan finde lige præcis den paddel, du foretrækker. I vores udvalg finder du bl.a. slidstærke padler i aluminium og plast, børnepadler, træpadler samt super lette carbonpadler.

Padler til kano og SUP kan fås i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer, og det er derfor vigtigt at vide, hvilken paddel fungerer bedst til dine behov. Valget af paddel er afhængigt af mange ting, bl.a. størrelsen på din kano, din højde, og hvilket terræn den skal bruges i. Er du i tvivl om, hvilken paddel du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Lækre kvalitetspadler til billige priser

Foruden kanoen og den gode påklædning, kommer du ikke langt uden en paddel. Det er derfor vigtigt at træffe det rigtige valg, når du vælger en paddel. Den skal ikke være for tung, og du skal kunne bevæge den gennem vandet uden for megen anstrengelse. Har du endnu ikke en favorit blandt de forskellige paddeltyper, er du altid velkommen i vores kanobutik i Lyngby, hvor du har mulighed for at afprøve de forskellige padler.

Fælles for alle padler i vores udvalg er den gode kvalitet og brugbarhed. Køber du en paddel hos os kan du derfor være sikker på, at du modtager et ordentligt produkt, der holder sig godt med den rette vedligeholdelse og håndtering. Står du og skal købe både paddel og kano, finder du et stort udvalg af kanoer hos os, online såvel som i vores butik.

Essentielt udstyr til kanosport og fritid

Hos Kanokajakcenter finder du et kæmpestort udvalg af kanoer, kajakker, SUP, tilbehør, udstyr og beklædning. Udover kanoer og padler, finder du et væld af essentielt tilbehør såsom sikkerhedsudstyr, vandtætte poser til elektronik, karabiner og udstyr til foskano. Du finder også et stort sortiment af kanovogne samt hjul, slanger og cykeltræk.

Vi fører også et effektivt værksted til kano og kajak, hvor vi reparerer alle typer skader på alle typer materialer. Her har vi over 50 års erfaring med alle bådtyper, og du kan derfor være sikker på, at din kano eller kajak er i de bedste hænder.

Kontakt os for råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken paddel, der passer bedst til dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring samt dybdegående kendskab til produkterne i vores sortiment, og vi vejleder dig derfor gerne, hvis der skulle være brug for det. Vi deler også gerne ud af tips og gode råd, så du kommer godt fra start. Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som du finder ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Køber du for over 500,- DKK, får du gratis levering på hele din ordre – dette gælder dog ikke kanoer og kajakker.