Lej en kano i flere dage

Oplev længere ture
 

Ønsker du at tage på en længere tur, kan du leje vores kanoer i flere dage eller endda uger. Der er fantastiske muligheder for overnatning i området omkring Frederiksdal, eller du kan tage kanoerne med til andre destinationer som Jylland og Sverige.

Langs Mølleåen fra Brede til Strandmøllen er der flere telt- og shelterpladser, f.eks. ved Nymølle og Stampedam. Det samme gælder for Furesøens sydlige bred, herunder Åsevang og Kolle Kolle.

Hvis du foretrækker mere komfortable overnatningsmuligheder, kan vi anbefale Nærum Camping eller Raadvad Vandrerhjem, som begge ligger tæt på Mølleåen.

Du kan finde et kort over området under vores Forslag til kanoture. Du kan også besøge Naturstyrelsens hjemmeside eller downloade appen 'Shelter' for at læse mere om pladserne og booke overnatninger med mere.

Vi tilbyder levering og afhentning af kanoer i området omkring Frederiksdal - se vores priser her. Hvis du planlægger ture længere væk, skal du selv hente og aflevere kanoerne i vores butik.

Husk altid at tjekke eventuelle regler og bestemmelser for de områder, hvor du ønsker at ro, herunder om det er tilladt at medbringe egen kano.