Handelsbetingelser
 for kanoudlejning

Handelsbetingelser er gældende for kunden og Kanokajakcenter

Betalingstyper

Vi modtager Visa Dankort, Mastercard, etc.

Afbudsregler

Afbud kan kun ske ved meget dårligt vejr – vi flytter din booking til en anden dag i samme sæson efter eget valg. Bookingen kan evt. deles op i flere.

Ferie/Lukket

Der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukket. Kanoudlejningen har dog ingen lukkedage fra 1/4 til 30/9.

Betaling

Bookingen er først gyldig når betaling er registreret. Betalingen trækkes straks efter købet. Se fortrydelsesret / Refundering

Fortrydelsesret / Refundering

Der er ikke fortrydelsesret på bookinger. Kontakt os ved evt. forkert booking eller ændring af booking.

Gavekort

Gavekort købes i kanoudlejningen eller på vores webshop. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

Gavekortet bliver tilsendt efter gennemført betaling, eller det kan afhentes i kanoudlejningen.

 

Handelsbetingelser webshop

Disse betingelser gælder alle aftaler, som du indgår med Kanokajakcenter, herefter kaldet KKC. I de generelle betingelser og vilkår henvises til kanokajakcenter.dk og til købsinformationssiderne på vores hjemmeside. Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår.

Priser og gebyrer

Priserne, der er oplyst på vores hjemmeside, kanokajakcenter.dk , er gældende og er inkl. moms. Prisforhøjelser kan kun ske, hvis myndighederne forhøjer skatter eller afgifter, eller hvis andre omstændigheder, som vi ikke kan påvirke, indtræffer.

Priserne på hjemmesiden er ekskl. fragt og gebyrer. Fragtomkostningen, som tillægges alle bestillinger er for private kunder Kr. 80,- for levering hjem til døren og Kr. 50,- for levering til nærmeste pakkeshop valgt af os. For erhvervskunder tillægges 25% moms til de angivne fragtomkostninger

Oprettelse af aftale

Du kan bestille på de måder, som vi beskriver på kanokajakcenter.dk og købsinformationssiderne i vores store kataloger. Bestillingen er ikke gyldig, hvis KKC ikke kan fastslå din bopæl. I enkeltstående tilfældekan KKC nægte at modtage en bestilling. Aftalen oprettes samtidig med, at KKC bekræfter din bestilling.

Returret

Når du har handlet på vores webshop på kanokajakcenter.dk, har du 30 dages fuld returret. Returretten indebærer, at du har mulighed for, bortset fra nogle få forpligtelser fra din side som f.eks. at du selv dækker transportudgifter, at tilbagesende de varer, som du har modtaget. Du skal i så fald tilbagesende varerne ubrugte og ubeskadigede på den måde, som vi beskriver på kanokajakcenter.dk Modtages varerne beskadiget, holdes du ansvarlig herfor, med mindre andet er aftalt.  Gebyrerne er de samme, uanset hvor mange varer du har købt. Ved delvis returnering tilbagebetales derfor ingen fragtomkostninger. Der er ingen returret på produkter der er specialfremstillet.

Reklamation og forbrugerbeskyttelse

Får du en fejlbehæftet eller fejlekspederet vare, er du velkommen til at sende denne retur. Der er 2 år eller 24 mdr reklamationsret. Købeloven/Lov om forbrugeraftaler/Lov om Forbrugerbeskyttelse, som varetager dine interesser som forbruger og kunde, træder naturligvis også i kraft, når du handler hos os.

Levering

KKC er meget omhyggelig ved alle former for bestilling, afsendelse og modtagelse af varer. KKC ekspederer de bestillinger, som er godkendt af virksomheden og i den rækkefølge, hvori de ankommer. Normalt sker leveringen 1-3 arbejdsdage efter bestillingen er indgået. Hvis leveringen ikke kan gennemføres pga., at varerne ikke findes på lager, eller hvis den bliver forsinket af andre årsager, får du besked om det hurtigst muligt. KKC tager ikke ansvaret for nogen som helst skade, der måtte opstå, såfremt de oplyste leveringstider bliver overskredet.

KKC leverer din bestilling med GLS. For uafhentede pakker forbeholder KKC sig retten til at debitere et gebyr på Kr. 100,- for de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Uafhentede pakker omfattes normalt ikke af returretten.

Opdager du en skade på pakken, inden du åbner den, skal du anmelde det til det sted (GLS), hvor du har hentet din pakke. Beskadigede varer erstattes vederlagsfrit af KKC, med mindre GLS er skyld i skaden.

Betaling

Din betaling hæves først når varen er sendt eller afhentet. Det skyldige beløb, kan du betale på en af de måder, der er beskrevet på kanokajakcenter.dk.

Kortkøb: Ved betaling med kort forbeholder KKC sig retten til at kontrollere kortets gyldighed, at et indestående for debitering af købesummen er til stede, og at adresseoplysninger på køberen er korrekte. KKC forbeholder sig retten til at nægte køb.

Aldersgrænse

Ifølge loven kan KKC ikke ekspedere bestillinger til personer under 16 år. Vi har en 16-års aldersgrænse ved kontantkøb og en 18-års aldersgrænse ved kort- og kreditkøb.

Tavshedspligt

KKC, i egenskab af personoplysningsansvarlig, tager ansvaret for alle de personlige oplysninger, som du oplyser til os, eller som vi bliver opmærksomme på, når du handler, får en konto, bliver medlem og lignende. Vi bruger oplysningerne til at bedømme, aftale og gennemføre leveringen, og til at pleje den kunderelation, som opstår heraf, herunder begrebet målrettet markedsføring samt for at opfylde lovpligtige og gensidige forpligtelser.

Ansvar

KKC er ikke ansvarlig for nogen som helst skade på dig, for brug af købte genstande. KKC er aldrig ansvarlig for følgeskader.

Force majeure

Som følge af force majeure ophører KKCs forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end to måneder, har såvel du som KKC ret til at ophæve aftalen uden, at der i sådanne tilfælde findes nogen gæld at betale til skadevolder. Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transportforstyrrelser, import-/eksportforbud uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.

 

Navn: Kanokajakcenter
CVR-nr.: 30021878 (Setna v/Kim Kemp)
Adresse: Nybrovej 370, DK-2800 Kgs. Lyngby
Kommune: Gladsaxe Kommune