OM KANOKAJAKCENTER.DK
 

Velkommen til Kanokajakcenter.dk 

Vi er stedet for jer som har en passion for Kano og Kajaksport, men også for jer som bare gerne vil tilbringe en sejltur i det fri.

Vi er en sammenlægning af kano- og Kajakværkstedet i Nybro, Frederiksdal kano- og bådudlejning, Frederiksdal kajakhotel og Frederiksdal kajakskole, som er bredt ud langs Nybro.

Du finder vores kajakhotel på Nybrovej 370, 2800 Lyngby, lige ud til Mølleåen samt de nærliggende søer. Du har her mulighed for at leje en plads med adgang til det via en kodelås så du kan tilgå det når du skulle have brug for det. 

Du kan i vores kanoudlejning både låne: Kanoer, kajakker, robåde samt SUB’s, som du kan leje i det tidsrum samt på de ruter som passer dig, du kan se vores ruter på vores side Forslag til kanoture. 

I vores butik kan du lade dig inspirere af vores udvalg af kanoer, kajakker, udstyr samt beklædning, vi står klar til at guide dig til det rigtige køb for dig og dine ønsker. 

Er du ikke helt sikker på vandet endnu, står vores kajakskole til rådighed hvor du ville få en EPP-kursus i havkajak og turkajak, der er mulighed for både at få privatundervisning samt som virksomhedsarrangement. 

Er din kano eller kajak derimod gået i stykker, er vores Kano- og kajakværksted klar til at hjælpe med reparationer, om det skulle være træ, glasfibre, carbon eller plast, så står vores erfarne værksted klar til at bringe dine redskaber tilbage i topform. 

Lyder dette som noget for dig så ring, skriv eller kig forbi vores butik, kanoudlejning eller værksted og tag en snak om tanker og muligheder. 

 

Skulle du have nogle spørgsmål?

så ring til vores kanoudlejning på: +45 4585 6770 

eller til vores butik og værksted på: +45 4588 3887

du kan også skrive til os: [email protected] / [email protected] 

 

Du finder os her: 

Nybrovej 520, 2800 Kgs. Lyngby

Mød vores medarbejder hos Kanokajakcenter

Kim

Ejer af Kanokajakcenter

Sophie

Some og webshop medarbejder

Folmer

Syerske

Mød vores medarbjeder i kanoudlejningen