Redningsveste

I enhver sportsgren er det vigtigt at have sikkerheden i top, specielt når livet er på spil. Derfor finder du på denne side et stort udvalg af svømmeveste, kajakveste, kanoveste samt specialveste til havkajak. Hos skoler og institutioner skal et bestemt reglement overholdes, og vi forhandler derfor også veste, der opfylder disse særlige krav – ring endelig, hvis du ønsker at høre mere.

Foruden deres sikkerhedsfunktion, er valget af svømmevest som oftest meget personligt - svømmevesten skal nemlig også yde god komfort og funktionalitet. Nogle kano- og kajakroere foretrækker en simpel vest, der yder god fleksibilitet ved at være justerbar, hvorimod andre ønsker lommer og kroge til bl.a. sikkerhedsudstyr.

Fælles for vores sortiment af kajakveste er deres høje kvalitet. Køber du en kajakvest hos os kan du derfor være sikker på at få et udstyr, der fungerer som det skal. Se hele vores udvalg af svømmeveste nedenfor.

Sikkerheden i fokus

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når man roer både kajak, kano eller surfski. Det er derfor essentielt altid at være påklædt svømmevest, når man tager ud for at ro, hvad end det er i åløb, på havet eller i kontrollerede omgivelser. I vores udvalg finder du derfor et flot sortiment af svømmeveste fra kvalitetsmærker såsom YAK, Baltic, Nookie, Longboat, m.fl. Du finder også redningsveste til hunde. Du finder også diverse tilbehør til sikkerhed og redningsveste.

En svømmevest er en vigtig investering, og det er derfor også vigtigt, at du vælger den helt rette til dine præferencer. Du er derfor altid velkommen til at besøge vores fysiske butik i Frederiksdal i Lyngby for gode råd og vejledning.

Køb dit udstyr her!

Foruden svømmeveste har vi hos Kanokajakcenter et stort udvalg af tilbehør og udstyr. I vores sortiment finder du f.eks. sko og støvler til kajak, der er uundværlige til en vandsport som denne. Du finder også et stort udvalg af kajakudstyr, hvor du med garanti kan finde lige præcis det udstyr, du står og mangler. Her finder du alt fra kajakvogne til drybags, næseklemmer, redningstæpper og pagajholdere.

Du finder selvfølgelig også et flot udvalg af diverse kajakker og kanoer såvel som alsidige surfski fra Nordic Kayaks. Vi forhandler al udstyr, du får brug for, både før, efter og under turen i vandet. Handler du hos os tilbyder vi fri fragt, når du køber udstyr for over 500,- DKK – dette gælder dog ikke kanoer og kajakker.

Ønsker du vejledning?

Skulle du have spørgsmål til en eller flere varer i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er vejledende i hele vores sortiment, og vi deler gerne ud af vores viden, så du kan være sikker på at gøre det helt rigtige køb. Du er også velkommen til at komme med forespørgsler, såfremt en vare ikke er på lager, eller hvis du mener, at vi mangler et produkt i vores sortiment.

Ønsker du at kontakte os, kan du finde vores kontaktformular samt kontaktinformationer ved at klikke her. Vi glæder os til at vejlede nye såvel som eksisterende kunder.