Veste

Foruden en pagaj, våddragt og kajak eller kano er redningsvesten et af de mest essentielle stykker udstyr. Redningsveste fås i mange forskellige former og størrelser. Derfor er det vigtigt at finde en redningsvest med god pasform. En vest med god pasform giver optimal bevægelighed, og det er der brug for til redninger og pagajføring.

Nogle redningsveste fås også med ekstra funktioner, bl.a. lommer på ryggen til et drikkesystem, rummelige lommer, reflekser m.m. I udvalget finder du også kajakveste, kanoveste og redningsveste særligt egnet til kaproning. Ønsker du at prøve vestene på, er du altid velkommen til at prøve dem i vores fysiske butik.

Stort fokus på sikkerhed

Hos Kanokajakcenter har vi et stort fokus på sikkerhed. Det betyder, at du i vores udvalg kun finder gennemtestet sikkerhedsudstyr i bedste kvalitet. Kajakvestene i vores sortiment er alle godkendte og bruges af kajakklubber, institutioner og private kajakroere. Vi sætter sikkerheden højt, så sporten kan nydes under de bedste forudsætninger.

En sikkerhedsvest er noget af det mest essentielle sikkerhedsudstyr, da den er med til at forhindre, at man mister overblikket i vandet. Med en redningsvesten kan man holde sig oven vande uden at bruge for mange kræfter. Den giver også god synlighed for eventuelle redningsfolk. Vi anbefaler derfor altid, at man roer med redningsvest.

Passende beklædning og tilbehør til veste

Som så meget andet udstyr er det vigtigt at vedligeholde det. Dette gælder også redningsveste. Derfor finder du hos Kanokajakcenter et stort udvalg af tilbehør til veste. Her finder du bl.a. reflekskits, cylindere til oppustelige veste m.m. Er du i tvivl om, hvilket udstyr, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os.

Når du skal ud at ro, er det vigtigt at have den rigtige beklædning. Den rette beklædning kan være altafgørende for, om du får en behagelig og sikker oplevelse. I vores sortiment finder du derfor alt fra neoprensko til hætter, benbeklædning og handsker. Det er nemlig vigtigt ikke at blive våd, for er du våd i længere tid, er der større risiko for, at du bliver syg eller afkølet. Du finder også produkter til vedligeholdelse og pleje af neopren.

Find vej til vores butik!

Ønsker du at prøve en redningsvest, så du er sikker på, at det er den helt rigtige vest til dig? Så er du velkommen til at komme forbi vores hyggelige kajakbutik i Kgs. Lyngby på Sjælland. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige vest, så du kan komme sikkert fra land.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os online. Dette kan gøres gennem vores kontaktformular. Her finder du også yderligere kontaktinformation såvel som vores adresse. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. På den måde kan du nemt og sikkert gennemføre dit køb hos os. Vi glæder os til at høre fra dig!