Struer Boats Bull 60 turkajak

Struer Boats Bull 60 turkajak er en stabil kajak, især velegnet til den større kajakroer eller nybegyndere.

For valg af farver til dæk, skrog, samling og cockpitkarm/sæde: https://viewer.ipaper.io/KKC/struerboatsdenmark-gelcoat-colours/ 

Fra 17.000,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Struer Boats Bull 60 turkajak er en stabil kajak, især velegnet til den større kajakroer eller nybegyndere. Struer Boats Bull er 60 cm bred og mindst ligeså stabil som en havkajak. Bundformen og dens relativt lave vægt, gør imidlertid Bull 60 turkajak meget let at håndtere både på land og vand i forhold til en havkajak. 

Struer Boats Bull 60 er især populær ved roning ved kyster, som sommerhuskajak og til nybegyndere. Bull 60 store lastevne, kombineret med at den er tør i bølger, giver kajakken rigtigt gode langtursegenskaber. Turkajakkens store cockpit gør roeren i stand til hurtigt at komme ind og ud af kajakken - ved brug på strand og kyster hjælper det til at undgå skrammer på kajakkens skrog. Den effektive rostilling og det letdrevne skrog hos Struer Boats Bull 60, giver mulighed for lange dagsmarcher, uden at forringe bådens egenskaber for dem der bare vil på vandet og nyde naturen i en ukompliceret kajak.

Bull 60 har god plads i cockpittet - både i bredden og i længden. Turkajakken kan uden problemer bruges af kajakroere på over 2m og 110kg, men er absolut og anvendelig til alle andre størrelser og vægtklasser. Kajakkens dybe, skarpe stævn kombineret med et effektivt ror sikrer en god kontrol med kajakken uanset belastning.

Kajaktype: Stabil turkajak, sværhedsgrad 11 Længde: 520 cm Bredde: 60 cm Vægt glasfiber: 16-17 kg Vægt carbon: 13-14 kg Indvendig cockpit bredde/længde: 43x102 cm Cockpit højde for/agter: 31 / 21 cm Lasteevne: 135 kg Luger: 24cm agterluge Sværhedsgraden af turkajakker og kapkajakker kan inddeles i en skala på 1-11, hvor 11 er mest stabil. Turkajakker ligger fra 7-11 på skalaen og kapkajakker fra 1-6. Kajakker med samme sværhedsgrad er nogenlunde lige lette eller svære at sidde i. Husk at sværhedsgraden passer for en kajakroer, som har den anbefalede vægt til kajakken. Du kan bruge sværhedsgraderne på kajakkerne til at få et overblik over, hvilke kajakker, der vil kunne passe dig. Sværhedsgraden skal bruges som en vejledning - det er en god ide altid at prøve kajakkerne for køb og vi hjælper naturligvis altid med gode råd og vejledning.

Specifikationer
EAN48972
MærkeStruer Boats