SUP

Ønsker du en sport for hele familien, er SUP, også kendt som Stand Up Paddling, en fantastisk løsning. Hos Kanokajakcenter har vi et bredt udvalg af SUP i god kvalitet og til fornuftige markedspriser. I udvalget finder du også de populære oppustelige SUPs, der er nemme at have med på farten.

Den oppustelige SUP fylder minimalt, når den er pakket sammen, og den er hurtigt klar til brug, når den pustes op med den medfølgende pumpe. Præcis som med vores kanoer og kajakker, kan vores SUPs prøves i butikken i Frederiksdal i Lyngby, eller køb din nye SUP lige her!

En populær sport til hele familien

SUP er en meget alsidig sport, og der er mange forskellige muligheder, når man benytter et paddleboard. Det er også en af grundene til, at det er så populært. Med et SUP board kan du både udforske søer, åer, floder, bugter og havet, og der er rig mulighed for at få pulsen op eller blot nyde omgivelserne og naturen.

SUP er nem at benytte for både børn og voksne. Et SUP board er forholdsvist bredt og langt, og du har derfor mulighed for både at stå op, sidde på knæ, eller blot sidde ned. Står du op får du udfordret dine balanceevner, mens det er nemt for børn at sidde ned og padle rundt – dog altid under opsyn. Har du en vandglad familie, kan du derfor med fordel introducere SUP. Det er tit et billigere alternativ til kajak og kano, hvis du endnu ikke er klar til at tage springet.

Kanoer, kajakker og meget mere!

Hos Kanokajakcenter finder du et stort udvalg af forskellige kanoer, kajakker og SUPer. Vi har mange års erfaring med både salg, udlejning, reparation og vedligeholdelse, og du kan derfor være sikker på, at vores sortiment er af bedste kvalitet. Vi tilbyder et stort sortiment til fornuftige priser, så du kan være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os.

Foruden vores kanoer, kajakker og SUPer, finder du også rigeligt med tilbehør og beklædning, så du kan være godt udrustet og fornuftigt påklædt. Her finder du alt fra sko til handsker, muffer og diverse beklædningsgenstande.

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvilket SUP board, du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gerne gode råd og vejledning, og vi er vejledende i hele vores sortiment. Vi har stort kendskab til vores produkter, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt til dine behov. Du kan finde vores kontaktformular såvel som vores kontaktinformationer ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Handler du hos Kanokajakcenter, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Når du handler hos os online, får du fri fragt, når du køber for over 500,- DKK. Dette gælder dog ikke ved køb af kanoer eller kajakker. Vil du gerne holdes opdateret omkring aktuelle tilbud og nye produkter? Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor!