Zoom loading...
Gellery loading...
7.700,00 kr

BIC PERFORMER TOUGH 10'6'' SUP

In Stock

7.700,00 kr

Backorder availability

Overview

Hurtigt overblik

Verdens bedste allround SUP
Bølger, fladt vand og touring
Perfekt board til begyndere, skoler eller udlejning, Robust og holdbart

Beskrivelse

Detaljer

10'6'' TOUGH SUP

Er designet som et allround performer board til surfere under 90kg, eller til ambitiøse surfere board op til 100kg. Designet er baseret på BIC Sports mangeårige erfaring med at producere surf og windsurf boards. Boardet er designet med en alsidig volumen fordeling og en bredde, der letter opplaning og speed på fladt vand, og gør det velegnet til næsten alle forhold. Boardet leveres med FCS finne, og et behageligt dæk pad, der beskytter og samtidig giver et fantastisk grib

TOUGH Teknologien er perfekt til familier, sommerhus, skoler og udlejning. Teknologien kombinerer en let og stiv styropor kerne med en robust og holdbar polyethylen overflade. Perfket til mange brugere og til brug hvor boardet skal kunne holde til hårdt brug.

10'6''x31,5'', 185liter, 14kg

Længde, bredde og vægt afgør hvad et SUP board er mest velegnet til.

Lange og smalle board er designet til hurtig fremdrift, de sejlet hurtigt, og er meget ustabile ved lav fart.

Korte, bredde boards manøvrerer fantastisk og er stabile, også ved lav hastighed, og er derfor velegnede til sjov på vandet, aktiviteter som feks Yoga, eller sejlads i bølger, man vinder til gengæld ikke mange race konkurrancer på et kort board.

Endelig er volumen og egen vægt sammenhængende, således at man som 100kg person, ikke har megen stabilitet på et board med 130 liters opdrift, den synker simpelt hen. Hvis man er nybegynder skal man vælge et endnu større board, hvis man vil have udfordinger og manøvre dygtighed, skal man vælge et lille board. Et bredere board er  mindre ustabilt end et smalt board.

Et let og stift board glider nemmere og hurtigere gennem vandet end et blødt og tungere board. Men er som regel også mere skrøbelig over for stød og slag end et tyngere board, producet i en mindre avanceret teknologi

Mål::
  • 320x80cm
  • 10'6x32'
  • 185 liter volumen
  • Bæreevne, max vægt 120kg 
  • Max sejler vægt 95kg
  • Vægt 12 kg
Additional Info

Yderligere information

ean 102248
Bedømmelser

Bedømmelser

Bedømmelse "BIC PERFORMER TOUGH 10'6'' SUP"

Indsend din bedømmelse

Cross Sells
Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.