Zoom loading...
Gellery loading...
1.950,00 kr

Robson Rodeo paddel

Lagerstatus: På lager

1.950,00 kr

Kan ses i butikken

Hurtigt overblik

Robson Rodeo C1 padlen er en ultralet, stærk og effektiv paddel. Robson Rodeo er en topklasse paddel som man beholder i mange år!

* Påkrævede felter

Overview

Hurtigt overblik

Robson Rodeo C1 padlen er en ultralet, stærk og effektiv paddel. Robson Rodeo er en topklasse paddel som man beholder i mange år!
Beskrivelse

Detaljer

Robson Rodeo C1 er en ultralet, stærk og effektiv paddel. Rodeo C1 er velegnet som agterpaddel i turkanoer, til kanoture i fos og down-river samt til padling hvor der kræves lidt ekstra kraft. Robson Rodeo er opbygget med forstærkninger på bagsiden af bladet hvilket , i kombination med dens kerne af skum, giver et meget stift blad. Robson Rodeo er en topklasse paddel som man beholder i mange år! Paddel type: Turpaddel, fos-paddel, performance paddel Bladets tværsnit: Buet blad Bladets spids: Lige med fiberforstærkning Materiale skaft / blad: Carbon med skumkerne Finish: Blank overflade Bladstørrelse: 20,5x50 cm (stort blad) Skaft diameter: 31 mm Vægt: 680 g Padler findes i mange udgaver i varierende materiale og form. En paddel bruges ikke bare til kanoer, men også til SUP-boards, dragebåde, outrigger kanoer på havet, og meget mere. Padlerne deles op i grupper som fx traditionelle padler til kanoture på sø og å, padler til whitewater/fos kano, padler til træning og konkurrence i kapkanoer, padler til outrigger kanoer, padler til dragebåde, bent-shaft padler til marathon racing, traditionelle canadiske padler, SUP padler til stand-up-paddling. Valget af den helt rigtige paddel kan være svært og vi står derfor altid klar til at rådgive dig i dit køb af padler, både mht længde, størrelse og type.
Additional Info

Yderligere information

ean 57301
butik - webshop Kan ses i butikken
Farve Sort
Mærke Robson
Diameter skaft 31mm
Bedømmelser

Bedømmelser

Bedømmelse "Robson Rodeo paddel "

Indsend din bedømmelse

Cross Sells
Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.