Zoom loading...
Gellery loading...
1.400,00 kr

Struer Touring paddel

Lagerstatus: Ikke på lager

1.400,00 kr

Kan ses i butikken

Hurtigt overblik

Struer Touring padlen er en dansk produceret klassiker i høj kvalitet. Touring er en paddel velegnet til turkanoer eller til træning i kapkano.
Overview

Hurtigt overblik

Struer Touring padlen er en dansk produceret klassiker i høj kvalitet. Touring er en paddel velegnet til turkanoer eller til træning i kapkano.
Beskrivelse

Detaljer

Struer Touring padlen har et stort lige blad og er beregnet til at "flytte vand!". Bladet er langt og lige og er inspireret af kaproningspadlerne. Struer Tourings styrken er i top og kombineret med dens flotte forarbejdning, er dette en lækker paddel for den krævende roer. Bladet på Struer Touring padlen er fladt, med en ribbe på langs af bladet, hvilket giver bedre styring gennemvandet (såkaldt dihedralt blad). Paddel type: Turpaddel, kap-paddel Bladets tværsnit: Lige dihedralt blad på begge sider. Bladets spids: Lige, forstærkning med lamineret hårdttræ Materiale skaft / blad: Mahogni, gran, fyr og asketræ Finish: Lakeret Bladstørrelse: 19x55 cm (stort blad) Skaft diameter: 30 mm Vægt: 850 g Padler findes i mange udgaver i varierende materiale og form. En paddel bruges ikke bare til kanoer, men også til SUP-boards, dragebåde, outrigger kanoer på havet, og meget mere. Padlerne deles op i grupper som fx traditionelle padler til kanoture på sø og å, padler til whitewater/fos kano, padler til træning og konkurrence i kapkanoer, padler til outrigger kanoer, padler til dragebåde, bent-shaft padler til marathon racing, traditionelle canadiske padler, SUP padler til stand-up-paddling. Valget af den helt rigtige paddel kan være svært og vi står derfor altid klar til at rådgive dig i dit køb af padler, både mht længde, størrelse og type.
Additional Info

Yderligere information

ean 8266
butik - webshop Kan ses i butikken
Farve Nej
Mærke KKC
Diameter skaft 31mm
Bedømmelser

Bedømmelser

Bedømmelse "Struer Touring paddel"

Indsend din bedømmelse

Cross Sells
Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.