Vaerksted_banner_1392x436

Værksted

Kano- og kajakværksted

Vores kano- og kajakværksted er Danmarks eneste kanobyggeri. Siden 1967 har vi bygget de kendte kanoer Furesøkano, Pinara og Beaver og efter de samme principper og med de samme materialer i højeste kvalitet.

På værksted reparerer vi alle typer skader indenfor kano og kajak – og i alle materialer, fx glasfiber, carbon, plast, termoplast og træ. 50 års indenfor kano og kajakverdenen har givet os stor erfaring med alle bådtyper.

Vi hjælper også med custom ombygninger af din båd, justerer længden af din pagaj, monterer kølforstærkning på din havkajak, skifter rorsystem eller klarer den årlige forårsklargøring og polering.
 

vaerksted-frej-og kano-3

Kanobyggeri

Vores kano- og kajakværksted er Danmarks eneste kanobyggeri og har eksisteret siden 1967. Her bygger vi de kendte kanoer Furesøkano, Pinara og Beaver.

Kontakt os her

vaerksted-frej-og kano-3

Systue

Med oversejl og hynder i din kano, er du garanteret masser af kano romantik. På vores systue skræddersyer vi oversejl og hynder til alle typer af kanoer.

Kontakt os her

Systue

Siden 1920’erne, da de første kanoer kom til området ved Mølleåen, er kanoerne blevet udstyret med oversejl og hynder. Med oversejl på kanoen er det muligt at overnatte i kanoen - enten på vandet mellem sivene eller med kanoen trukket på land. Oversejl på kanoer er helt særegent for området omkring Mølleåen og traditionen med kanoer med fuldt udstyr har overlevet i snart 100 år. Siden 1967 har vores systue sikret denne tradition, som giver området sin helt særlige stil med masser af kanoromantik.

Vi kan kun anbefale at prøve denne hyggelige måde at nyde naturen på - gode oplevelser venter derude - ikke bare ved Furesøen, Mølleåen og i Dyrehaven, men mange steder i Danmark og Sverige! Besøg vores hyggelige kanobutik og se kanoer i udstillingen rigget til med oversejl og hynder.

Oversejl til kano er praktisk, ikke bare til overnatning, men også til dagsture med det forreste sejl oppe, til at give skygge i kanoen på de varme sommerdage. Vores oversejl til kano fremstilles af bomuldsstof specielt imprægneret mod råd og fugt. Kanosejlet skræddersyes til den enkelte kano i vores systue og vi hjælper gerne med særlige features, reparationer og omsyninger. Vi kan sy oversejl til alle kanotyper!