Pagajer

Mangler du ny pagaj eller grønlandsåre til din kajak eller havkajak, så er du sikker på at finde det her! På denne side finder du vores kæmpestore udvalg af pagajer og årer til alle former for kajakker, bl.a. turkajakker, havkajakker, surfski og kapkajakker. Vores udvalg byder på lækre kvalitetsmærker såsom Longboat, KajakSport, Gram, Egalis, Boreal Design, Struer og mange flere! I vores brede sortiment af pagajer finder du pagajer af forskelligt materiale og til forskelligt brug, så du er sikker på at finde lige præcis det, du står og mangler. Du finder bl.a. wingpagajer i carbon, grønlandsårer i cedertræ eller carbon, børnepagajer i aluminium og meget mere. Alle pagajer kan testes på vandet i vores butik. Dyk ned i udvalget nedenfor, og find lige præcis det, du står og mangler til din næste rotur.

Pagajer til ethvert formål

Til enhver sportsgren har man brug for godt udstyr og det har man i den grad også, når man skal ro i kano eller kajak. Derfor tilbyder vi et stort sortiment af kvalitetspagajer, som vi uden tøven kan stå inde for. Derfor er du altid sikker på at modtage gode pagajer og grønlandsårer til gode priser, når du handler hos os, enten online eller i vores fysiske butik. 

Vi forhandler også et flot udvalg af diverse kajakker og kanoer, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med sporten, eller hvis du ønsker at udskifte din gamle kano eller kajak, når du søger nye eventyr, eller er klar til at gå fra begynderkajak til noget mere udfordrende. 

Beklædningsgenstande og redningsveste

Det er vigtigt at være godt klædt på til turen - især i Danmarks uforudsigelige vejr. I vores sortiment finder du derfor et stort udvalg af beklædningsgenstande, så du kan holde dig tør og varm hele året rundt. Her finder du bl.a. tørdragter, jakker, trøjer, bukser såvel som sko, støvler, handsker, luffer og huer. 

Foruden beklædning og udstyr, er det altid vigtigt at have styr på sikkerheden. Vi anbefaler altid at have redningsvest på, når man begiver sig ud på vandet. Hos os finder du en kategori med godkendte redningsveste samt tilbehør, og det er altid en god idé at have en ekstra liggende, hvis skulle der være brug for det. 

Råd og vejledning

Ønsker du mere information omkring et produkt, eller er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er rådgivende i hele vores sortiment, så du let kan finde ud af, hvad du skal vælge. Vi har testet alle vores pagajer, og vi giver derfor gerne en uddybende forklaring. 

Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Lyngby, hvor du også har mulighed for at prøve kajakker, kanoer og pagajer, skulle du have behov for det. Du kan finde vores kontaktinformation og adresse ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Hvilken pagaj skal jeg vælge?

Dit valg af pagaj eller grønlandsåre afhænger dels af din højde og styrke, men også hvor hurtigt eller langt du vil ro, og ikke mindst hvilken type kajak du skal ro i.  En mindre kajakroer skal ofte have en kort pagaj med et lidt smalt blad, og en stor roer skal have en længere pagaj med et større blad. Til turkajak eller kapkajak bruges oftest wingpagajer, til havkajakker bruges som oftest enten pagajer med et smalt blad eller grønlandsårer. 

Hvor lang skal min pagaj være?

En tommelfingerregel er at pagajens længde skal svare til, at roeren lige akkurat skal kunne nå spidsen af sin pagaj, når han eller hun står med strakt arm ved siden af pagajen. Men det passer OFTE IKKE! Har du fx lange ben, kan du nå en meget lang pagaj, men den bliver uhåndterbar når du sidder i kajakkens cockpit. Vi anbefaler altid at kontakte os for nærmere rådgivning og ikke mindst altid at købe en pagaj som kan justeres i længden.