Kajakvogne

Med en kajakvogn kan du nemt transportere din kajak over længere afstande. Vi har et bredt udvalg af kajakvogne i alle prisklasser. Næsten alle kajakvognene kan klappes sammen og skilles ad, så de let kan stuves ned i kajakken. Hvis du skal transportere en meget tung plast kajak eller en toer kajak kan du eventuelt vælge en mindre kano vogn. Se vores udvalg af kajakvogne og tilbehør nedenfor eller besøg vores kajakbutik i Frederiksdal.

Kajakvogne og tilbehør

Hvis du leder efter en nem og effektiv måde at transportere din kajak på, er en kajakvogn den bedste løsning. Kajakvognene i vores udvalg er alle nemme at manøvrere, og de er lette at skille ad, når de skal med i kajakken. Der findes mange forskellige kajaktyper og alle kajakvogne passer ikke til alle kajakker. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning til at finde den rigtige kajakvogn til din kajak.

Har du også brug for at transportere kanoer, finder du også disse hos Kanokajakcenter. Derudover byder vores udvalg også på vigtige produkter, når det gælder opbevaring og transport af både kano og kajak. Her finder du bl.a. skumvugger, låse samt wires, kajakholdere, vægbeslag m.m.

Sprayskirts og overtræk

En let måde at undgå vand i kajakken er med et sprayskirt. Et sprayskirt kaldes også for et cockpitovertræk, og det fås i både neopren og nylon. Vi tilbyder sprayskirts til alle de kajakmodeller, vi sælger, såvel som mange andre mærker. Vi er også behjælpelige med sprayskirts til hjemmebyggede kajakker, hvis dette ønskes.

Til transport eller opbevaring kan det være en god idé at skaffe sig et cockpit cover. Med et kajakovertræk undgår du skidt og snavs i kajakken, når den er under opbevaring, både uden- og indendørs. Et kajakovertræk er også med til at forebygge vindstøj, når du kører med kajakken på bilens tag.

Kontakt os gerne for hjælp og vejledning

Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring en vare i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder faglig vejledning, så du kan være sikker på at foretage det helt rigtige køb. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du oplever, at en vare er udsolgt – så kan vi oplyse dig om, hvornår den igen forventes på lager.

Ønsker du at kontakte os, kan du med fordel gøre det via vores kontaktformular. Her finder du også yderligere kontaktinformation. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.