Vandtæt opbevaring

Når man sejler i kano eller kajak, er det aldrig helt umuligt, at man falder i vandet - uanset hvor garvet man er. Der kan altid ske uheld, store som små, og det er derfor vigtigt at have sin telefon med sig, så man kan kommunikere med omverdenen, specielt hvis man er alene. Man kan dog ikke kombinere elektronik og vand, så derfor finder du her et stort udvalg af vandtætte poser og opbevaring, så du kan have mobilen med uden bekymring.

Vandtæt opbevaring kan også med fordel bruges til kort, så papiret holdes tør hele vejen igennem. Disse kan også bruges til f.eks. orienteringsløb med kano eller kajak. I sortimentet finder du også dry bags, der kan bruges til skiftetøj, sko eller andet udstyr, som gerne skal holdes tørt under hele turen.

Medbring elektronik, udstyr og skiftetøj uden bekymring

Selvom vi opfordrer til, at man nyder naturen og omgivelserne, og ikke bruger tiden på sin telefon, er den dog vigtig at have med sig, når man befinder sig på hvilken som helst type vand. Her er det dog ikke for at have Instagram ved hånden, men som en ekstra sikkerhed. Det kan være vigtigt at have telefonen ved hånden, så man kan ringe efter hjælp, hvis man f.eks. er kommet til skade, faret vild, eller hvis ens kano eller kajak har lidt skade.

Med vandtæt opbevaring kan du trygt medbringe til telefon uden bekymring for, at den lider vandskade, selvom du plasker lidt rundt. Du har også mulighed for at medbringe vigtige papirer, f.eks. udlejningspapirer, kort, pas eller andet. En drybag er også perfekt egnet til skiftetøj, hvis du skal ud på længere ture, eller hvis du gør korte ophold, hvor du ønsker at skifte til egne sko, osv.

Hold sikkerheden i top

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, især når man bevæger sig rundt på vandet. Naturen kan være uforudsigelig, og det er derfor bedst at være godt forberedt, også selvom dette måske blot indebærer at have plastre med. Hos Kanokajakcenter finder du et flot udvalg af forskellige produkter til sikkerhed og redning, f.eks. redningstæpper, øsekar og opdriftsposer. Du finder også chums såsom flydende nøgleringe og brillesnore.

Har du kanoen derhjemme, og er der et stykke til strand, å eller sø, kan det være en stor fordel at have en kanovogn til transport. Med en kanovogn har du rig mulighed for at medbringe din kano til forskellige områder, så du aldrig skal gå glip af en ny oplevelse.

Kontakt os

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål til et produkt, ønsker du vejledning eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt, og vi sidder også klar til at svare på spørgsmål eller uddybe vores produktinformation. Du kan finde vores kontaktformular samt alle vores kontaktoplysninger ved at klikke her.