Kanoudlejning siden 1896

Vores Historie

 

Butik

 

Vores butik  

Kanoudlejningen

 

Historien bag kanoudlejningen hos Kanokajakcenter.dk startede som kano- og bådudlejning helt tilbage i 1896, og har været i familiens varetægt lige siden. Det blev startede af murermester Anders Poulsen i 1864, som startede traditionen med at leje robåde ud til søndagsturister fra København. 

Denne passion for at dele glæden med at sejle blev videreført til hans søn Jens, som ved stor stil og charme roede borgerskabet rundt på Mølleåen og de omkringliggende søer, iført sin karakteristiske bowlerhat. 

Op igennem 20’erne blev det mere almindeligt, at folk selv roede deres både hvorefter antallet af trærobåde voksede. I 1940’erne blev udlejningen overtaget af Børge som havde den frem til 19’70’erne hvor hans søn Steen overtog. Steen introducerede kanoer til udlejningen, som endte med at blive en ret populær tilføjelse. 

Idag ledes det af Kim, der har udvidet flåden betydeligt, for nu kan du både leje, havekajakker, Paddle-boards, samt gennemsigtige kajakker så man har mulighed for at følge med i livet under vandet. Det er dog stadig kanoerne der er er den mest populære valg blandt vores gæster. 

Hver år nyder tusindvis af turister samt lokale den hyggelige atmosfære ved Frederiksdal og langs Mølleåen hvor vores kanoudlejning er blevet en fast del af oplevelsen. 

Vi fortsætter derfor med stolthed og dedikation til traditionen, som bringer glæde og hyggelige øjeblikke til alle vores gæster.