Levering 

Levering med GLS 

Fragtomkostningen, som tillægges alle bestillinger er for private kunder Kr. 80,- for levering hjem til døren og Kr. 50,- for levering til nærmeste pakkeshop valgt af os. For erhvervskunder tillægges 25% moms til de angivne fragtomkostninger.

KKC er meget omhyggelig ved alle former for bestilling, afsendelse og modtagelse af varer.

KKC ekspederer de bestillinger, som er godkendt af virksomheden og i den rækkefølge, hvori de ankommer.

Normalt sker leveringen 1-3 arbejdsdage efter bestillingen er indgået. Hvis leveringen ikke kan gennemføres pga., at varerne ikke findes på lager, eller hvis den bliver forsinket af andre årsager, får du besked om det hurtigst muligt. KKC tager ikke ansvaret for nogen som helst skade, der måtte opstå, såfremt de oplyste leveringstider bliver overskredet.

KKC leverer din bestilling med GLS. For uafhentede pakker forbeholder KKC sig retten til at debitere et gebyr på Kr. 100,- for de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Uafhentede pakker omfattes normalt ikke af returretten.

Opdager du en skade på pakken, inden du åbner den, skal du anmelde det til det sted (GLS), hvor du har hentet din pakke. Beskadigede varer erstattes vederlagsfrit af KKC, med mindre GLS er skyld i skaden.

Afhent i butik 

Du kan frit og gratis afhente din ordre i vors fysiske butik i Frederiksdal. Her kan du til hver en tid afhente din ordre inden for butikkens åbningstider: 

Frederiksdal Kano- og Kajakbutik: Nybrovej 520, 2800 Kgs. Lyngby

Hverdage 10-17

Lørdag 10-14

Søndag Lukket

 

Skulle du have andre spørgsmål?

så ring til os: +45 4588 3887

skriv til os: [email protected]