Gram 9100D 2-delt grønlandsåre - bløde skuldre

3.400,00 dkk

På lager

* Obligatoriske felter

Gram Carbon 2-delt grønlandsåre ligger i den absolutte topklasse både mht egenskaber og finish. Gram Carbon åren er meget stille ved brug og ulig andre carbon pagajer, bliver denne ikke glat at holde på når den bliver våd. Dens særlige overflade er ikke ru - den har blot høj friktion, som en træpagaj. En grønlandsåre er velegnet til roning i havkajak, er skånsom mod dine muskler og led og mindsker trætheden.

De bløde skuldre gør det let at forskyde pagajen, samtidig med at du stadig har følelsen af hvor bladet starter.

Gram Carbon 2-delt grønlandsåre ligger i den absolutte topklasse både mht egenskaber og finish. Gram Carbon åren er meget stille ved brug og ulig andre carbon pagajer, bliver denne ikke glat at holde på når den bliver våd. Dens særlige overflade er ikke ru - den har blot høj friktion, som en træpagaj. En grønlandsåre er velegnet til roning i havkajak, er skånsom mod dine muskler og led og mindsker trætheden. Desuden er den stille at ro med - en fantastisk oplevelse!

Længde / bladbredde / skulder afstand / vægt:
215 cm / 84 mm / 50 cm / 550 g
220 cm / 84 mm / 55 cm / 550 g
224 cm / 84 mm / 59 cm / 550 g

Diameter skaft: 31 x 36 mm Materiale: 100% carbon, mat Pagajen leveres som todelt, med samlingen udført med indvendigt sekskantet rør, som låses med en enkel snaplås - en meget stærk og stabil samling! Modelnummer: Gram 9100 D

De bløde skuldre gør det let at forskyde pagajen, samtidig med at du stadig har følelsen af hvor bladet starter.

PagajtypeGrønland
RostilLav rostil
FarveSort
MærkeGram