Longboat Pagajflyder Deluxe til grønlandsåre

Denne pagajflyder fra Longboat er lavet til specifikt til grønlandsårer - flyderen er udført med 2 lag EVA skum, som åren presses ned imellem. Designet er så godt, at åren bliver siddende i skummet af sig selv - selvom du selvfølgelig også kan bruge klikspændet for ekstra sikkerhed.

Pagajflyderen passer til årer fra GRAM KAJAK, LONGBOAT, KAJAKSPORT og mange flere.

Denne faste pagajflyder er udført i super kvalitet med slidstærk nylon og med 3M reflekser for øget sikkerhed. Longboat Deluxe pagajflyder har god pasform til opbevaring på dækket af kajakken og har mesh-net i siderne til dræn af vand. Denne pagajflyder kan bruges til grønlandsårer og euro-pagajer - bemærk at der ikke er plads til wing-pagajer i denne pagajflyder.

349,00  DKK
På lager

Denne pagajflyder fra Longboat er lavet til specifikt til grønlandsårer - flyderen er udført med 2 lag EVA skum, som åren presses ned imellem. Designet er så godt, at åren bliver siddende i skummet af sig selv - selvom du selvfølgelig også kan bruge klikspændet for ekstra sikkerhed. Pagajflyderen passer til årer fra GRAM KAJAK, LONGBOAT, KAJAKSPORT og mange flere.

Denne faste pagajflyder er udført i super kvalitet med slidstærk nylon og med 3M reflekser for øget sikkerhed. Longboat Deluxe pagajflyder har god pasform til opbevaring på dækket af kajakken. Denne pagajflyder kan bruges til grønlandsårer og euro-pagajer - bemærk at der ikke er plads til wing-pagajer i denne pagajflyder.

Specifikationer
EAN0000001244090
MærkeLongboat
SikkerhedsgearPonton