Longboat Red Cedar Grønlandsåre

Longboat Red Cedar grønlandsåre er en virkelig let og lækker pagaj. Denne Longboat grønlandsåre er lamineret med højt tryk og holder i mange år hvis den behandles jævnligt med olie. Du får med Longboat Red Cedar grønlandsåre en super flot åre og prisen gør den desuden oplagt til begyndere eller til klubbrug. Åren er til dig der gerne vil i gang med at ro med grønlandsåre.

Længde / bladbredde / skulder afstand / vægt:

218 cm / 75 mm / 50 cm / 700-800 g

223 cm / 85 mm / 55 cm / 700-800 g

Fra 1.800,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Longboat Red Cedar grønlandsåre er en prisbillig og meget robust pagaj. Longboat grønlandsåre er lamineret med højt tryk og holder i mange år hvis den behandles pænt. Du får med Longboat red cedar grønlandsåre en super flot åre og prisen gør den desuden oplagt til begyndere eller til klubbrug. Åren er til dig der gerne vil i gang med at ro med grønlandsåre.

Longboat red cedar grønlandsåre er lavet af cedertræ (western red cedar). En grønlandsåre er velegnet til roning i havkajak, er skånsom mod dine muskler og led og mindsker trætheden. Desuden er den stille at ro med og gør det lettere at rulle - en fantastisk oplevelse!

Længde / bladbredde / skulder afstand / vægt: 218 cm / 75 mm / 50 cm / 700-800 g 223 cm / 85 mm / 55 cm / 800-900 g

Materiale: Blad af cedertræ, forstærkninger af asketræ Finish: Olie Diameter skaft: ovalt 30 x 33 mm BEMÆRK: Det træ som benyttes til produktion af grønlandsårer som Longboat Standard grønlandsåre varierer i massefylde, vægt og farve. Grønlandsårerne er derfor ikke alle fuldstændigt ens og da de er håndlavet kan mål på bredde, diameter, mm. også variere.

Specifikationer
MærkeLongboat