Nookie Rockhopper Instruktør Vest

Nookie Rockhopper Instruktør vest

Strømlinet og ergonomisk, den uovertrufne bevægelsesfrihed for en vest med høj flydeevne (66-74N) gør dette til et komfortabelt, men sikkert valg. Fejlsikre skulderstropper med gennemgående bånd, stang-tacket i både talje og skulder.

Fra 1.500,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Nookie Rockhopper Instruktør vest

Denne opdriftsstøtte over hovedet eller sideindgang er usædvanlig nem at montere med 6 punkters justering af bånd og enhånds quick release spænder. Det højtflydende hængslede ergonomiske skum (66-77N) er behageligt med en slimline pasform for ubegrænset bevægelsesfrihed.

Denne opdriftshjælp behøver ikke at begrænse dig til én disciplin padlesport. Dens generøse, lave frontlomme giver dig mulighed for at opbevare alt fra en mobiltelefon i et vandtæt etui, en VHF-radio, GPS-enhed, karabinhager og sejl, kreditkort, handsker, snacks... bare ikke helt køkkenvasken. Hvis du ikke har lyst til at opbevare din redningskniv inde under den praktiske vandrette spalte, kan du altid bruge den forreste vippeflig. Hydratationsposen bagpå har en ekstra netlomme med velcrolukning, der er ideel til flares.

De polstrede skulderjusteringer er glatte og designet ved hjælp af et smart system - webbingen justeres ved hjælp af en kontinuerlig længde, så skulderremmen forbliver på plads som en fejlsikker back-up. Det nederste taljebælte giver en 'kontaktpasning' til bæreren og er let at justere med to fremadgående stropper.

Bygget til at holde, denne holdbare opdriftshjælp er lavet af 500D Nylon CORDURA® med stærk bar-tack forstærkning på kritiske punkter.

Specifikationer
FarveRød
MærkeNookie
Vest typeSvømmevest